Sparta Rotterdam - MVV Maastricht: 6 - 0

MVV sluit jaar af met 6-0 nederlaag tegen Sparta

Koploper Sparta Rotterdam was vrijdag 18 december jl. tijdens de laatste wedstrijd van het jaar 2015 veel te sterk voor het team van Ron Elsen. Na een vroege 1-0 voorsprong, liep de koploper na rust uit tot 6-0.

Bij de thuisploeg was Van Moorsel de grote man. Hij zette persoonlijk de 3-0 voorsprong op het scorebord. MVV Maastricht kon daar bar weinig tegenover zetten. De Maastrichtenaren konden geen vuist maken op Het Kasteel, maar het duurde toch nog tot de 65e minuut vooraleer het verschil op het veld echt werd uitgedrukt in de score. Na het tweede doelpunt van Van Moorsel, stond het echter binnen een kwartier 5-0. Topscorers Brogno en Verhaar konden ieder een streepje aan hun doelpuntentotaal van het seizoen toevoegen. Sanusi maakte er in blessuretijd nog 6-0 van. 

MVV Maastricht gaat door deze klap met een behoorlijke kater de winterstop in. De ploeg van trainer Ron Elsen heeft nu twee weken Kerstreces en start weer met trainen op maandag 4 januari. Op vrijdag 15 januari treden de Sterrendragers voor het eerst in het nieuwe jaar in competitieverband aan. Tegenstander in Stadion de Geusselt is dan Helmond Sport. 

Fotoverslag