MVV Maastricht - Patro Eisden Maasmechelen: 5 - 2

MVV Maastricht schuift Patro Eisden eenvoudig opzij (5-2)

MVV Maastricht heeft de ingelaste oefenwedstrijd op dinsdag 8 augustus in Stadion de Geusselt winnend afgesloten. Tegenstander Patro Eisden werd, vooral voor rust, eenvoudig opzij geschoven. Dat leidde tot een 4-0 ruststand. Patro deed na rust nog wel iets terug, maar Alessandro Ciranni bepaalde de eindstand op 5-2.

Bij MVV begonnen testspelers Atilla Yildirim en Antonio Stankov in de basis. Jonathan Okita begon op de bank. Die andere Jonathan, Benteke, (op test bij Waasland Beveren) en Bradley de Nooijer (op test in Engeland) waren niet van de partij. Ook Jonas Deumeland was niet van de partij, maar dat lag aan een blessure die de Duitse testkeeper vorige week heeft opgelopen. Mikolaj Smylek keepte de gehele wedstrijd. 

De 1-0 viel al snel: Dean Koolhof rondde goed af met een hard schot. De 2-0 was een 'beauty' van een omhaal van Atilla Yildirim. Even later wist Tuur Houben te profiteren van een foutje achterin bij Patro: 3-0. Kort voor rust maakte Dean Koolhof er met zijn tweede van de middag 4-0 van. Dat was ook de ruststand. 

Na rust werd er veel gewisseld aan MVV-zijde. Daar profiteerde Patro van. Een vrije trap leidde de 4-1 in, een penalty (duw Steven Pereira) zorgde voor de 4-2. Alessandro Ciranni mocht het daarna van 11 meter proberen. Hij bepaalde de einstand: 5-2.

Opstelling MVV Maastricht
Smylek, Stankov, Mmaee (45. Pereira), Van Melick (75. Thuys), Schroijen (45. Shermaine), Thuys (45. Ciranni), Loshaj (45. Okita), Houben (45. Jungschleger), Kostons, Koolhof, A. Yildirim