Go Ahead Eagles - MVV Maastricht: 0 - 0

MVV Maastricht blijft ongeslagen in vierde periode

MVV Maastricht speelde vrijdagavond 0-0 uit bij Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst werd niet gescoord en zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon.

Het elftal van Ron Elsen wijzigde op enkele plaatsen in vergelijkig met de vorige wedstrijd tegen FC Volendam. Zo was Ciranni er niet bij na een operatie aan de schouder en ook Verheydt reisde niet mee richting Deventer door een lichte blessure. Goed nieuws was er echter door de terugkeer van Pieter Nys na enkele weken blessureleed. Hij werd ook meteen in de basiself gedropt.

In een match waarbij niet verliezen primeerde, begonnen de Sterrendragers goed aan de wedstrijd. Ze hadden het betere van het spel in de eerste 25 minuten van de wedstrijd. Nadien kwamen de Devenentenaren steeds meer opzetten maar echt gevaar kwam er niet. Aan de rust was de stand dan ook een logische brilscore.

In de tweede helft ging Go Ahead nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt en drukte de ploeg van Ron Elsen achteruit. Onder leiding van De Kogel kwamen er toch enkel kansen voor de thuisploeg. MVV-doelman Coppens stond echter paraat op enkele venijnige pogingen. Al bij al kwamen er nog steeds geen grote kansen voor beide ploegen. In het slot van de wedstrijd kwam MVV dan toch weer iets beter in de wedstrijd. Enkele corners zorgden voor een lichte druk, maar gescoord werd er niet. MVV neemt zo een punt mee terug naar Maastricht en blijft ongeslagen in de vierde periode.

Maandag 14 maart aanstaande speelt MVV Maastricht thuis tegen Jong Ajax. De aftrap is om 20.00 uur in De Geusselt.

Fotoverslag