26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nieuw ticketingsysteem bij MVV Maastricht

voetbal

Nieuw ticketingsysteem bij MVV Maastricht

Donderdag 10 december 2015

MVV Maastricht maakt sinds deze week gebruik van een nieuw ticketingsysteem. Wij maken net als (bijna) alle andere BVO's de overstap naar een nieuw ticketingsysteem. Op termijn zal dit zowel voor MVV als voor haar supporters een professionele verbetering zijn.

Het eerste grote voordeel voor supporters is dat er online geen extra kosten aangerekend worden en dat supporters hun eigen plaats kunnen kiezen. Je kan zo online jouw stoel kiezen en geniet zo van een extra voordeel ten opzichte van supporters die hun kaart aan de kassa kopen. Online betalen kan op dit moment nog enkel via iDeal, maar MVV is andere mogelijkheden aan het onderzoeken voor supporters uit het buitenland. Online kaarten kopen kan nog altijd via de link www.mvv.nl/tickets .

Het bestellen van (halve) seizoenkaarten zal vanaf heden ook online verlopen en dit is een wens die zowel voor supporters als voor MVV in vervulling gaat. Klik hier voor meer info over halve seizoenkaarten voor het seizoen 2015/2016.

De wedstrijd MVV Maastricht - RKC Waalwijk (11/12/15, 20.00 uur) zal de eerste wedstrijd zijn die live zal draaien op het nieuwe ticketingsysteem. Afgelopen tijd is de club druk bezig geweest met de implementatie van het nieuwe systeem. Mogelijk zal de club de komende tijd nog tegen een paar foutjes aanlopen, maar die zullen wij zo snel mogelijk oplossen.

Klik hier om online kaarten te bestellen voor MVV Maastricht - RKC Waalwijk.

Stappenplan om in te loggen

1) Ga naar inloggen.
2) Voer het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Als het systeem aangeeft dat het adres niet herkend wordt, maak dan een account aan.
3) Vraag een wachtwoord aan.
4) U ontvangt vanuit het systeem per e-mail een wachtwoord.
5) Log in met uw per mail verkregen wachtwoord.
6) U ziet nu al uw gegevens staan. Deze kunt u zo nodig aanpassen.
7) Als u tickets koopt, worden deze ,na betaling, per e-mail naar u verzonden.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners