20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Geblesseerde Leroy Labylle: ´Veel medeleven vanuit hele MVV-femilie´

voetbal

Geblesseerde Leroy Labylle: ´Veel medeleven vanuit hele MVV-femilie´

Dinsdag 08 december 2015

Vrijdag alweer aanwezig in De Geusselt

Iedereen weet dat linksachter Leroy Labylle is geveld. Uitgeschakeld door een breuk in het rechter scheenbeen na een onschuldig ogende overtreding. Een stalen pen in zijn scheenbeen zorgt voor extra sterkte en genezing. Op dit moment revalideert de MVV’er, die in Visé woont, bij zijn ouders in Luik.

Leroy Labylle weet niet hoe lang hij nodig heeft om volledig te herstellen.

“Er wordt gesproken over drie maanden tot een jaar”, zegt hij. “Maar dat ik daarna weer kan voetballen is zeker. Momenteel loop ik op krukken door het huis te strompelen. Dat gaat best goed. Sterker nog: ik ben aanstaande vrijdag in De Geusselt als MVV tegen RKC Waalwijk speelt.”

Direct na de overtreding wilde Labylle gaan staan, maar hij merkte meteen dat er iets ernstigs aan de hand was. “Ik voelde mijn scheenbeen bewegen”, zegt hij, “en voelde dat het mis was. Wat ik als zeer sympathiek heb ondervonden is dat ik van het MVV-bestuur, de spelers en ook de supporters veel medeleven en schouderklopjes heb gekregen. Dat heeft me goed gedaan en gesterkt om me, na mijn herstel natuurlijk, weer bij hen aan te sluiten. Ik zal a.s. vrijdag even naar iedereen zwaaien.”

#EinClubEinFemilie

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners