https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515172/NL/reg/ps-joerischroyen.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1434974/NL/reg/kopbalhawbir.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1434973/NL/reg/ippel-valt.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1432682/NL/reg/slider-vooraftrap.jpg

Eerste Europese wedstrijd op kunstgras in De Geusselt: MVV - Lommel United

Vrijdag 31 juli 2015

Vrijdag 31 juli aanstaande vindt de eerste Europese wedstrijd op kunstgras plaats in Stadion de Geusselt. Om 19.00 uur treedt MVV Maastricht in de eigen thuishaven aan tegen Lommel United. De Belgische tweedeklasser werd afgelopen seizoen 2e in de competitie, maar moest in de Play-Offs afhaken in de strijd om promotie.

Bij MVV Maastricht zullen de testspelers Steven Pereira, Maxime Cosse, Daniël Pedersen, Emmanuel Mbende en Thomas Verheijdt aan de bak moeten. Dat heet, als ze wedstrijdfit zijn. Afgelopen week kampten de laatste drie namelijk met uiteenlopende lichte blessures. Noam Merabti is zelfs geblesseerd terug naar zijn thuisland Frankrijk. De oefenwedstrijd tegen Lommel is namelijk de laatste échte testcase voordat de competitie, a.s. vrijdag 7 augustus, in en tegen Helmond begint.

Aanvoerder Kjell Knops, die lang geblesseerd vanaf de zijlijn heeft moeten toekijken, zal naar verwachting weer zijn eerste minuten maken. Nick Kuipers daarentegen, zal niet aantreden tegen de Belgen. Hij kampt nog steeds met een knieblessure. 

Vanwege het mooie weer wordt vrijdagavond enige drukte verwacht aan de kassa´s van Stadion de Geusselt. Zorg daarom dat u er op tijd bij bent om uw kaartje(s) te kopen. De verkoop start om 18.00 uur. Kaarten kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kids. De Angel-Side en de Hoofdtribune zijn geopend voor publiek. 

Zorg dat u erbij bent en maak #DnAoftrap mee van de eerste Europese wedstrijd op kunstgras in Stadion de Geusselt. 

Nog een tip: zaterdag 1 augustus vindt de Werming-up 2015 plaats, het Sezoensopeningstreffe oftewel de Open Dag van MVV Maastricht. Van 14.00 - 22.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven in en rondom De Geusselt en zijn er optredens van regionale artiesten. Kijk hier voor het programma. Steun je helden in de aanloop naar de start van de competitie, dan kan het wel eens een heel mooi seizoen worden!