https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1929267/NL/reg/sps-quietoverhandigingkaartenguy.jpg

Same Sjevraoje

MVV Maastricht heeft samen met de Quiet Community het project 'Same Sjevraoje' in het leven geroepen.

Same Sjevraoje

Door middel van het project 'Same Sjevraoje' wil MVV Maastricht mensen 'gelukkiger' maken. Door de samenwerking aan te gaan met de Quiet Community en diverse stichtingen, creëert de club een groot netwerk. Binnen dit netwerk worden vóór mensen die het niet heel breed hebben, door bedrijven, organisaties, instellingen, maar ook door particulieren, mogelijkheden gezocht om wedstrijden van de club te bezoeken en van een mooie voetbalavond te kunnen genieten om de zorgen van alledag even 'te kunnen vergeten'. 

Hoe werkt het?

Bedrijven, organisaties, instellingen, maar ook particulieren kunnen deelnemen aan het project door een aantal wedstrijdkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 7,50 per kaart (minimaal 25 per seizoen). Deze kaarten worden door MVV Maastricht, in samenspraak met Quiet Maastricht beschikbaar gesteld aan 'Quiet Members'.

Het bedrijf, de organisatie, de stichting óf de particulier die de kaarten beschikbaar stelt, wordt als 'Same Sjevraoje'-partner gekoppeld aan het project en op diverse communicatieplatformen van MVV Maastricht vernoemd. 

Interesse in deelname aan het project? Neem contact op met MVV Maastricht via 043-3525757 of stuur hier een mail. 

Quiet Community - Quiet MaastrichtQuiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. Er zijn inmiddels al Quiet Community’s in zeven steden. In 2017 is ook in Maastricht een Community gestart. Elke Community werft sponsors om haar ‘members’ via een digitaal platform iets aan te bieden wat ze zelf niet kunnen betalen: van een tweedehands fiets tot een keertje uiteten, van een knipbeurt tot kaartjes voor theater of sport. Daarnaast geeft Quiet mensen de kans om hun talenten te (her)ontdekken en te benutten: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

 

'Same Sjevraoje' Partners