https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/802505/NL/reg/slider-lekkerfit-bso.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515184/NL/reg/ps-ronelsenlegtuit.jpg

Maatschappelijke projecten

Het coachen van kinderen met Obesitas. trainen van
Het Maastrichts Elftal. het ambassadeurschap van de Street League, lesgeven voor de klas over gezond leven en sporten... Het zijn allemaal maatschappelijke activiteiten en projecten die MVV Maastricht ontplooid en waar spelers en staf voor worden ingezet.

Wekelijks is MVV Maastricht niet alleen zichtbaar op het voetbalveld, maar ook op diverse andere plekken in de Maastrichtse samenleving. De spelers merken dat hun maatschappelijke inzet ertoe doet, dat motiveert, dat stimuleert. Nog belangrijker is dat we merken dat hun inzet jongeren in onze regio sneller motiveert om een stapje extra te zetten op school, lid te worden van sportclub maar ook gewoon te ontbijten en water te drinken na het voetballen (in plaats van sportdrank). Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het alles behalve, vraag dat maar aan docenten, trainers, hulpverleners of beleidsmakers. Zij hebben MVV ontdekt als middel om juiste snaren te kunnen raken.

Het is onze overtuiging dat er nog veel meer mogelijk is. De maatschappelijke initiatieven zijn gegroeid naar projecten en zijn inmiddels “Vaan us Allemaol”. Scholen, zorginstellingen, de universiteit, de gemeente, Leger des Heils, voetbalclubs, vrijwilligers, professionals, sponsors etc. hebben deze samen met MVV Maastricht en onze maatschappelijk Stichting 'Veer Doen 'T' tot stand gebracht.