https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1929259/NL/reg/sps-wethjongenmarceljorisberteamfit.jpg

Team:Fit & JOGG rustactiviteiten

Na een stevige training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met een drankje, een hapje, natuurlijk, en voor ieder wat wils! Team:Fit, een initiatief van JOGG, zet zich in voor een gezondere sportkantine. Niet alleen voor na een wedstrijd; maar ook voor tijdens een wedstrijd. 

Met ingang van vrijdag 17 Augustus 2018 presenteert MVV Maastricht, in samenwerking met JOGG/Team:Fit en Playing4Success een nieuwe rustactiviteit: De ‘Team Fit Corner Challenge’. In de week voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd maken supporters via Social Media kans op deelname aan deze nieuwe rustactiviteit en daarmee de kans op mooie prijzen! Like en share deze actie, en wellicht ben jij degene die in de rust op het veld mag aantreden.

De ‘Team Fit Corner Challenge’ vindt plaats vanuit de nieuwe Gezonde Team:Fit Corner aan de kant van de Gamin Tribune. Over een hindernisparcours moeten de deelnemers zo snel mogelijk richting de 11 meter lijn en scoren! Als winnaar van de snelste tijd en dé winnende goal kun jij je kronen tot dagwinnaar én uiteindelijk wellicht ook tot seizoenswinnaar. 

De Club van de Week zal zich iedere thuiswedstrijd óók weer vertonen op het veld . Zo spelen zij zoals gewoonlijk hun voetbalpartijtje, maar zetten zij zich ook in voor de 'Daily Mile'. Het is heel eenvoudig, maar effectief om dagelijks te bewegen. De impact kan enorm zijn: niet alleen de conditie van de kinderen, maar ook hun concentratieniveau, stemming, gedrag en algehele welzijn kan vooruit gaan.

Vrijdagavond 17 augustus, in de rust van de wedstrijd MVV Maastricht –FC OSS, trappen de kinderen van het maatschappelijke MVV-project Playing4Success af. Zij zullen voor doen hoe het moet...

‘De gezonde keuze weer de makkelijke keuze maken’

De 'Team:Fit Corner Challenge’ wordt aangeboden door JOGG, Team:Fit, Playing4Success én MVV Maastricht.