De Sterren van MVV Maastricht

MVV Maastricht eert overleden supporters

Ook de trieste zaken in het leven verdienen aandacht. Dat is juist belangrijk. Samen staan we tenslotte sterker. In dat kader heeft MVV Maastricht besloten om rondom de wedstrijd MVV Maastricht – NEC Nijmegen, op vrijdag 16 februari aanstaande, een gedenkmoment te organiseren voor haar overleden supporters: ‘de Sterren van MVV Maastricht’. Let op: aanmelding bij MVV door naasten is vereist.

Familie, vrienden en kennissen van overleden MVV-supporters hebben de mogelijkheid om vóór 9 februari de gegevens* van hun geliefde persoon, die in het jaar 2017 óf nog korter geleden heen gegaan is, door te geven. Rondom de wedstrijd zal MVV Maastricht, op respectvolle wijze, de laatste eer bewijzen aan deze supporters die heel hun leven achter de club hebben gestaan.

#SameSjevraoje #DeStareStraole

*De gegevens die MVV Maastricht nodig heeft zijn:
- voor- en achternaam overledene;
- leeftijd op moment van overlijden;
- evt. stoelnummer laatste seizoenkaart/indien bezoeker met losse tickets -> welke tribune/evt. vak-aanduiding. 

De gegevens kunnen per mail worden doorgegeven via info@mvv.nl ‚Äč

MVV Maastricht zal op een respectvolle wijze omgaan met deze 'herdenking' en de gegevens van de overledenen. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een minuut stilte. De namen van de (aangemelde) overleden personen zullen rondom deze wedstrijd overigens vermeld worden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over deze actie, dan kunt u contact opnemen met MVV Maastricht via info@mvv.nl óf 043-3525757.