Sponsoren

MVV Maastricht voor velen de ”trots” van Mestreech en omstreken. De club vierde onlangs haar 115 jarig bestaan en heeft een rijke traditie in het Nederlandse profvoetbal.

We hoeven niet onder stoelen of banken te steken dat MVV het de laatste jaren ontzettend lastig heeft gehad om het hoofd boven water te houden.  Door noeste arbeid van vele mensen in en rondom de club is de weg omhoog ingeslagen. 

Een speerpunt van het huidige MVV is een herkenbaar  1e elftal waar jaarlijks  “eigen kweek” doorstroomt. Ook dit jaar zijn weer 4 jeugdspelers toegevoegd aan de selectie. Een gedegen jeugdopleiding is van levensbelang voor een club als MVV.

Een goede jeugdopleiding kenmerkt, een omvangrijk scoutingsapparaat, per leeftijdscategorie gekwalificeerde trainers en het faciliteren van onderkomens en materiaal en alle mogelijke bijzaken hierbij. Natuurlijk is een en ander afhankelijk van de beschikbare financiële middelen.

Bij deze vragen wij u “Donateur” of  “Ambassadeur” te worden van de jeugdafdeling van MVV. We noemen het bewust “Donateur” of “ambassadeur” daar we niet alleen verheugd zijn met uw bijdrage maar ook met uw betrokkenheid bij de jeugd van MVV. Wij willen dit graag creëren door u uit te nodigen voor wedstrijden, “sponsor” events en alle andere activiteiten bij MVV Maastricht.

Op de site treft u de mogelijkheden welke u geboden worden de jeugdafdeling van MVV te ondersteunen. Uiteraard is het mogelijk een sponsorpakket op maat te maken voor uw bedrijf.

Heeft u vragen, neem contact op met een van onderstaande personen of stuur een mail naar jeugd@mvv.nl

Alvast heel erg bedankt voor uw steun en vertrouwen in onze jeugdafdeling.

Donateur worden

Ambassadeur worden

Onderstaande partners sponsoren MVV Maastricht Jeugdopleiding reeds:

Sponsor Jeugd MVV Maastricht

Shirt-sponsor MVV O19 en O17:

 Gouden Ster Ambassadeurs:

   

Zilveren Ster Ambassadeurs: