Nieuws

voetbal

Woensdag 27 september 2017

De jeugdopleiding van MVV Maastricht is in beweging. De organisatie wil de komende tijd stappen voorwaarts maken, er werken nu dagelijks diverse vrijwilligers van de club mee om de club door te ontwikkelen. Het is een enorm gedreven team van mensen en zij stellen alles in het werk om de ambities en doelen van de club te realiseren.

Lijkt het je ook interessant en uitdagend om mee te werken aan meer successen van de jeugd van MVV Maastricht en denkt u over kwaliteiten te beschikken die aansluiten bij de club en functie? Dan bent u hier aan het goede adres. Onderaan tref je de beschikbare vacatures aan die op dit moment actueel zijn. Ook is het mogelijk een open sollicitatie te sturen.

MVV Maastricht jeugdopleiding zoekt met spoed:

  • Teammanager jeugd / jeugdleider, een persoon die rand voorwaardelijk bezig is en bemoeit zich niet met de technische begeleiding van de spelers. De teammanager is op de achtergrond een belangrijke spil tussen de trainers, ouders en spelers. Organiseert en coördineert onder verantwoordelijkheid van de trainer(s) en passend binnen de MVV filosofie, die activiteiten die noodzakelijk zijn om een optimale opleiding sfeer en wedstrijdsituatie te creëren voor het team.
     
  • Gemotiveerde grensrechter, je assisteert de scheidsrechter van de KNVB bij wedstrijden van de jeugd bij uit en thuiswedstrijden. Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar. Je hebt een goede kennis van voetbal spelregels en een redelijke conditie. Je bent een echte teamplayer en kunt goed omgaan met jongeren.

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande functies, aarzel dan niet een stuur een mail naar jeugd@mvv.nl, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alvast bedankt voor je reactie!

Misschien ook interessant

Sterrendragers