Nieuws

voetbal

Zaterdag 27 januari 2018

Als voorbereiding op de tweede competitiehelft stond zaterdag 27 januari een teamdag gepland bij MVV-sponsor Club Pellikaan: een prachtige accommodatie met perfecte sportfaciliteiten.

Club Pellikaan had voor ons een pittig dagprogramma inclusief lunch samengesteld.

Er werd afgetrapt met een indoor en outdoor bootcamp om de spelers eens goed wakker te schudden. Trainers en staf hebben deze activiteit wijselijk overgeslagen en onder het genot van een kopje koffie toegekeken. Opmerkelijk was nog de “ernstige” handblessure die Nino opliep na achterna te zijn gezeten door de instructeur. Een paar pleisters deden echter wonderen.

De volgende activiteit was spinningles. Lars Reck en Lars van Meurs namen fijn op de achterste rij plaats om de trainers in de gaten te kunnen houden en de rest van het team koel te houden. De eerste tien minuten verliepen wat lacherig maar het lachen was daarna snel over. Ook voor trainer Henny, die meende zonder weerstand zijn 43 minuten vol te maken. De concentratie bij de spelers was echter zo hoog dat trainer Henny direct geattendeerd kon worden door de groep op zijn onsportief gedrag. De grootste spinning prestatie leverde Tom. Tom die de Nederlandse taal niet geheel machtig is, maar toch weerstand bleef toevoegen tijdens de les. Zelfs op momenten waar het nodig was.

Na een lekker lunch volgde het derde onderdeel: een tennisclinic.

Het werd al snel duidelijk dat onze spelers hun talenten niet in de tennishal liggen, maar op het voetbalveld: de ballen vlogen om je oren. Het is maar goed dat Jan geen materiaalbeheerder bij Club Pellikaan is, want hij zou de ballen nooit compleet hebben teruggekregen. Na de tennisclinic hadden de spelers nog vrije tijd om te genieten in het zwembad of van de sauna.

Al met al een zeer geslaagde dag in een goede sfeer. MVV O19 wil dan ook Club Pellikaan bedanken voor het mogelijk maken van deze dag, want naast hard werken is een positieve sfeer een grote factor voor succes.

De tweede seizoenshelft start voor MVV O19 as zaterdag 3 februari met een thuiswedstrijd tegen ARC. De eerste van elf finales om onze koppositie te handhaven en uit te breiden om zo ons doel te behalen!

Namens MVV O-19,

Patrick

Misschien ook interessant

Sterrendragers