Nieuws

voetbal

Zaterdag 02 september 2017

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start. Alle teams zijn weer volop bezig om zich goed voor te bereiden. De afgelopen weken is er achter de schermen heel hard gewerkt om onze jeugdopleiding nog een betere seizoenstart te geven. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe jeugd website.

Binnen onze opleiding maken we langzamerhand stappen om de kwaliteit van de spelers omhoog te tillen. Alle teams hebben op dit moment een goede bezetting van trainers, managers, grensrechters en medische begeleiding. Dit zijn vooral mensen met passie en liefde voor de club. Tevens zijn er ook trainers die hun specialiteit (techniek-loop-en keeperstraining) willen overbrengen aan onze spelers.

Ook op het gebied van scouting, Maastricht United en talentenplan vinden we steeds meer mensen om ons te helpen. Je merkt aan heel veel dingen dat MVV weer leeft in onze regio.

Waar we ook trots op zijn is het feit, dat de laatste jaren steeds meer jeugdspelers de overstap hebben kunnen maken naar de selectie van MVV 1. Een teken dat het goed gaat met onze opleiding. Dit moet voor iedereen, die binnen onze jeugdafdeling werkzaam is, een extra stimulans geven om door te gaan met het verbeteren van de jeugdopleiding.

Ik wens alle spelers en iedereen die betrokken is bij onze jeugdafdeling een heel mooi seizoen toe. Hopelijk met heel veel steun van ouders, broertjes/zusjes, opa’s/oma’s en andere kennissen. Iedereen is van harte welkom om op zaterdagmiddag een bezoek te brengen aan stadion De Geusselt.

Namens de jeugdafdeling van MVV,

Patrick Duyzings

Hoofd technische zaken

Misschien ook interessant

Sterrendragers