https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/802539/NL/reg/slider-jeugdtribune.jpg

Nieuwe teammanager O13: Robin Mandigers stelt zich voor

Vrijdag 18 augustus 2017

Mijn naam is Robin Mandigers en ik ben geboren op 24-01-1999 (18 jaar) in Maastricht.

Momenteel volg ik een opleiding tot Assistent Account. Hierbij volg ik ook een aantal cursussen die wel sport gerelateerd zijn, sportpsychologie, strength en conditioning. En verdiep me verder nog andere zaken die betrekking hebben tot sport, planning en organisatie.

Naast deze opleiding(en) ben ik als bedrijfsadministrateur werkzaam bij Nelissen Administratie- en Belastingadvieskantoor gelegen in Gronsveld. Verder ben ik actief vrijwilliger bij Basketbal Club Kimbria Maastricht hier voer ik de taken van trainer, wedstrijdsecretaris en jeugd coördinator uit.  In het Basketbal heb ik dan ook een aantal licenties, zo mag ik training geven op jeugd-eredivisie niveau en heb ik mijn scheidrechters diploma. Regelmatig ben ik dan ook als jeugd of senioren scheidsrechter op het veld te vinden. Dit zowel binnen als buiten de club. Mijn reden om me al op relatief vroege leeftijd met andere zaken dan zelf trainen bezig te houden komt door een ernstige knie blessure die ik heb opgelopen. Hierdoor kan ik zelf niet meer op hoger niveau basketballen terwijl het hogere niveau mij meer aanspreekt.

Als voetballer heb ik echter niet veel ervaring, vroeger wel gevoetbald en buiten een balletje trappen zit er ook wel in. Maar meer dan dat is het ook niet. Natuurlijk ben ik wel fanatiek MVV supporter. 

Voor de zomervakantie zag ik op de website de oproep naar nieuwe teammanagers. Aangezien ik het leuk vind om met jeugdspelers / trainers te werken op een hoger niveau.

En omdat ik veel bezig ben met sport leek mij dit een leuke kans om me ook verder te verdiepen in een andere sport. Zo hoop ik ook dat ik dingen van trainers hier kan leren en eventueel de trainer(s) van mij.  

Vanaf seizoen 2017-2018 zal ik aan de slag gaan als teammanager van MVV O13. In ieder geval heb ik er veel zin in om samen met de jeugd er een geslaagd seizoen van te maken! Hier zal ik dan ook mij best voor gaan doen.