https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/802539/NL/reg/slider-jeugdtribune.jpg

Nieuw lid websitecommissie: Florian Wijnants stelt zich voor

Maandag 21 augustus 2017

Hallo allemaal! Ik ben Florian Wijnants, ben bijna 25 jaar geleden geboren in Maastricht en heb jarenlang een seizoenkaart gehad. Voor mijn studie Kunstgeschiedenis ben ik naar Nijmegen verhuisd, waardoor ik niet langer elke twee weken aanwezig kon zijn. En ook tijdens de master waarin ik me gefocust heb op Cultuurmarketing is dit erbij ingeschoten. Ik ben de club wel altijd blijven volgen en ben regelmatig wedstrijden blijven bezoeken!

Mijn studie lijkt misschien niet direct aan te sluiten bij de sportsector. Toch is de een van de redenen voor het kiezen voor deze studie, wel degelijk te herleiden naar sport. Het interessante aan kunst is voor mij namelijk de emotie die kunst kan oproepen en daarmee het feit dat kunst en cultuur je kunnen raken. Dit oproepen van emotie is voor mij echter nog sterker aanwezig bij sport. En dan vooral bij voetbal, de sport die ik dagelijks op de voet volg. Zowel gevoelens van intense vreugde als enorme terneergeslagenheid zijn voor mij integraal onderdeel van voetbal. "Sport is emotie", is dan ook een veelgehoorde uitspraak. En dit biedt kansen: emotie kan namelijk een verbindende factor zijn.

Inmiddels ben ik ruim een jaar werkzaam in de marketingsector in de regio en sinds enkele maanden betrokken bij de website en sociale media van MVV Jeugdopleiding. Na heel wat uurtjes werk is nu dan eindelijk de website online!