https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/802539/NL/reg/slider-jeugdtribune.jpg

Magisch Maastricht

Zondag 16 december 2018

Onderbouw MVV uitgenodigd voor Magisch Maastricht

De gehele onderbouw van MVV was uitgenodigd door Ralph Bastiaans & Ralph Meijs, organisators van Magisch Maastricht, om met de spelers te komen schaatsen en een rondje in het reuzenrad te doen.

Met de spelersbus van MVV vertrok MVV O11 / O12 vanaf het stadion naar het Vrijthof. Gevolgd door MVV O13 / O15. Eenmaal aangekomen, werden de schaatsen ondergebonden en werden de eerste voorzichtige stappen op het ijs gezet. Te zien waren ervaren schaatsers, tot echte beginnelingen, maar het plezier was er niet minder om. Met o.a. ware zitcrossfietsen werd er over het ijs “gescheurd”, onder het toeziend oog van de ouders (en inmiddels de toegestroomde toeristen). 

De ouders genoten inmiddels van een aangeboden consumptie langs de ijsbaan of in de warme bierstübe. Aan het einde van de activiteit hadden de spelers en stafleden nog de mogelijkheid om in het reuzenrad te gaan. Een paar rondjes draaien om te kijken naar stadion De Geusselt, die ze de komende twee weken achter zich laten i.v.m. de kerstvakantie.

Namens MVV onderbouw bedanken wij Ralph & Ralph voor het leuke uitje naar Magisch Maastricht, dat mede door hun is mogelijk gemaakt.

Wensen wij verder een ieder die MVV en de jeugd een warm hart toedraagt, fijne feestdagen en een sportief, maar vooral een gezond 2019 toe.

Fotoverslag