https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/802539/NL/reg/slider-jeugdtribune.jpg

Bestel je fotopakket!

Donderdag 21 september 2017

Beste spelers/ouders,

Zoals jullie wellicht al hebben gezien staan de foto’s van de spelers en teams op de vernieuwde jeugdwebsite van MVV. We zijn er trots op dat de jeugd van MVV nu ook een eigen website heeft en hopen dat jullie hier veel plezier aan zullen beleven. Hebben jullie tips, ideeën of wijzigingen? Geef het door aan jullie teammanager of stuur een mail naar jeugd@mvv.nl

Zoals bekend is het mogelijk om de foto’s te kopen. Met onze fotograaf hebben we onderstaande prijsafspraak kunnen maken, waarbij een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks ten goede van de jeugdafdeling komt. Prijs per pakket € 12,50: 1 grote spelersfoto, 1 grote teamfoto + 1 individuele foto 10x15 (PEARL) en 1 groepsfoto 10x15 (PEARL kwaliteit)

Hoe kan het pakket besteld worden?
Het pakket kan besteld worden bij de teammanagers. Op het moment dat u de bestelling doorgeeft, moet er direct betaald worden. Geef uw bestelling vóór 30 september as. door. Meerdere pakketten bestellen mag uiteraard ook. Het is helaas niet mogelijk losse foto’s te bestellen. De fotograaf (PubliciteitsVisie.nl) probeert binnen 14 dagen de foto’s gereed te hebben.

Alvast bedankt!

Jeugdcommissie MVV