MVV Maastricht

MVV O18

Dinsdag 17 augustus 2021

Vandaag had MVV018 de eerste officiële oefenwedstrijd van het seizoen 2021/2022.

Na twee gewonnen wedstrijden tegen Roda JC en Olympia Haarlem in het voor seizoen stond nu

Zuid Oost United Progress Cantera 019 uit Haarlem op het programma.

In de eerste helft werden er heel weinig kansen weggegeven. MVV kreeg daarentegen kansen genoeg maar

wisten er weinig te benutten. Toch wist Nabil na een mooi solo actie de 1-0 erin te prikken.

Een drink pauze halverwege was erg welkom en met vernieuwende krachten werd er op jacht gegaan naar de 2-0.

Deze volgde na 43 min spelen. Op aangeven van Nabil maakte Cihan er 2-0 van.

Na de rust en vele wissels later ging het een stuk sneller. Al na 30 sec legde Cihan de bal in het net na aangeven

van Ramzi.  En Nabil maakte het 4-0 uit een vrije trap.

Toch gaven de heren uit Haarlem het niet op. Door een lange bal op de linksbuiten kon deze de achterhoede uitspelen en

de bal over de keeper heen leggen.

De druk op het doel van MVV werd iets groter. Enkele corners volgden. Maar Robin kan met een aantal mooie reddingen het

doel verder leeg houden.

Cihan en Quentin wisten de einduitslag op 6-1 te brengen.

Een wedstrijd waar weer stappen gemaakt zijn richting de competitie. Dinsdag zal KFC Heur Tongeren 019 de volgende tegenstander zijn in het Stadion.