Willem II

MVV O14

Woensdag 18 augustus 2021

Woensdagavond 18 Augustus speelde de O14 een oefenwedstrijd tegen Groene Ster O15.
I.v.m. vakanties en blessures had de O14 maar 10 beschikbare spelers tot hun beschikking, om de wedstrijd toch door te laten gaan werden 4 spelers van de O15 en 2 spelers van de O13 toegevoegd.
Voorafgaande aan de wedstrijd werd het niveau van de tegenstander iets hoger ingeschat dan dat het in werkelijkheid bleek te zijn.
Op één onoplettendheid na (waar het normaal gesproken 0-1 óf een rode kaart voor onze keeper had moeten worden vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler) meteen in het begin van de wedstrijd, was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de tegenstander.
Met een aantal leuke aanvallen vergat de O14 zich in de 1e helft zichzelf wat meer te belonen en stond het bij rust slechts 3-0 in het voordeel van onze O14.
Na 10 minuten in de 2e helft stond het 5-0 en na dit 5e tegendoelpunt was het verzet van de tegenstander helemaal gebroken en liep de O14 uit naar een 13-0 overwinning.
Een 1e oefenwedstrijd die voornamelijk in het teken stond van wedstrijdritme opbouwen en vertrouwen tanken richting de start van de competitie.

Op zaterdag 4 september begint de competitie al voor onze Sterrendragers van de O14 met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport o14.