https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515175/NL/reg/ps-kopbalduel-ippel-hawbir.jpg

Wall of Support

Wall of Support

Clubliefde kent geen grenzen! Heb je altijd al jezelf willen laten vereeuwigen op de muren van Stadion de Geusselt? MVV maakt het mogelijk. Voor altijd aanwezig op de plek waar voor vele hun rood-wit hart ligt: de Wall of Support! "Verboonde veur 't leve".

MVV Maastricht biedt in samenwerking met de Supportersclub MVV Maastricht de mogelijkheid om een siertegel van natuursteen te bestellen. Op deze rode of witte siertegel wordt je (voor- en) achternaam, plus je geboortedatum, gegraveerd,  gezandstraald én gekleurd. De tegels zijn 15 bij 25 cm en van hoge kwaliteit. Deze tegels worden bevestigd tegen de muren binnen het stadion bij de ingang van de Q-park/Angel-Side tribune óf de Hoofd/Noord tribune. Je maakt zelf de keuze op welke hoek je de tegel wil laten bevestigen. Zo ontstaat de zgn. “Wall of Support”.

Iedere wedstrijd kun je vol trots een kijkje nemen bij je tegel, een selfie maken of hem even instralen met je persoonlijke MVV-krachten. Hou bij het maken van de keuze voor de plaats van de tegel wel rekening met de tribune waarvoor je een (seizoen)kaart hebt.

Voor de prijs van € 99,- hang je ‘voor altijd’* in Stadion de Geusselt. De opbrengsten van dit project gaan naar MVV en dragen zo letterlijk een steentje bij aan de verdere opbouw van de club.

De tegel kun je in 1 keer betalen, maar mocht je liever in 4 termijnen willen betalen is dat ook mogelijk. Je betaalt 1 keer € 25,- per betaalopdracht en vervolgens 3 keer € 25,- via automatische incasso.

Bestel je persoonlijke MVV-tegel zodat jouw plek op de Wall of Support is gereserveerd en jij met MVV verbonden bent voor het leven. Klik hier om te bestellen.

*’Voor altijd’ is een maximale garantie van 15 jaar