Belgenactie

Op vrijdag 23 maart om 20.00 uur speelt MVV Maastricht tegen FC Eindhoven. Beide clubs hebben het hoogst aantal Belgen in de selectie van de Jupiler League. Daarom nodigen wij alle Belgen uit om MVV Maastricht aan te moedigen in dit Belgenduel.

Jos Willems

MVV Maastricht kan op de steun van radio-icoon Jos Willems rekenen, die de Belgenactie ondersteunt. Jos Willems was gelijk enthousiast over de actie: “Jongens, dat ik dit nog mag meemaken op mijn leeftijd. Ik kon het bijna niet geloven. Volgende maand word ik 70. Dit is al een mooi cadeautje”. Iedereen houdt van Jos Willems, een sympathieke volksmens die als radiocommentator uitgroeide tot een icoon (o.a. Sporza/VRT). Jos is een voetbaldier in hart en nieren.

Actie

MVV Maastricht heeft 9 Belgen in de selectie zitten en dus kan iedere Belg voor €9,- de wedstrijd bijwonen (alle tribunes behalve Hoofdtribune). 90 minuten topvoetbal voor €9,-, wat wil je nog meer? Je kunt de kaarten enkel reserveren door onderstaand formulier in te vullen of door op wedstrijddag langs te komen bij de MVV-infobalie (Vrijdag 23 maart open van 13.00 t/m 20.15 uur). Deze actie is NIET geldig aan de stadionkassa's.

Je kunt de kaarten afhalen en betalen (cash of via de kaart/PIN) aan de MVV-infobalie.