31 januari
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Jong PSV

Jong PSV

voetbal

Rondleidingen & kinderfeestjes

Rondleidingen

In Stadion de Geusselt organiseert MVV Maastricht jaarlijks tientallen rondleidingen. Tijdens een half uur durende stadiontour krijg je een kijkje achter de schermen. Eén van onze gidsen vertelt allerlei interessante weetjes en anekdotes over MVV Maastricht. Daarnaast kun je onder meer de kleedkamers bekijken, vang je een glimp op van de persruimte, krijg je een inkijk in de historie van MVV Maastricht en mag je ervaren hoe het is om op het veld in De Geusselt te staan. 

Prijzen
€7,50 p/volwassenen
€5,- p/kinderen (t/m 12 jaar) 

Mogelijkheden
Tijdens kantooruren (9.00 - 17.00 uur) op werkdagen (maandag t/m vrijdag) en op wedstrijddagen (indien gids beschikbaar). Informeer hier naar de mogelijkheden.

Kinderfeestjes

In combinatie met een thuiswedstrijd van MVV Maastricht

Ben jij jarig en heb je altijd je kinderfeestje in Stadion de Geusselt willen houden? Dat kan nu! Op wedstrijddagen van MVV (thuiswedstrijden) is het mogelijk om, voorafgaande aan de wedstrijd, je kinderfeestje te houden.

2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd (op vrijdagavond dus om 17.30 uur) word je met alle kinderen die op je feestje zijn uitgenodigd verwacht bij MVV. Daar staat onze gids dan op jullie te wachten. We beginnen met een rondleiding door het stadion, die wordt gegeven door iemand die alles van MVV weet. Zo kun je onder meer de catacomben bekijken, vang je een glimp op van de persruimte en sta jij zomaar ineens óp het veld. Misschien kom je tijdens de rondleiding óók nog wel spelers van MVV tegen waarmee je op de foto kunt! Als je alles hebt gezien, spelen we een MVV-quiz waarbij een leuk prijsje te verdienen is voor de grootste supporter. Daarna eten we een gezonde snack (let op: géén maaltijd! Tip: eet voorafgaand aan het feestje) en als je dat hebt gedaan mag je de tribune op en kun je de wedstrijd gaan bekijken.

Prijzen
€17,- p/kind
€12,- p/begeleider (max. 2)
(indien iemand van het gezelschap in het bezit is van een MVV-seizoenkaart, rekenen we voor die persoon
€ 7,50). 

Een groep moet minimaal bestaan uit 6 personen (incl. begeleiders) en mag maximaal bestaan uit 15 personen (incl. begeleiders). Minimale leeftijd van de kinderen is 5 jaar, maximale leeftijd 12 jaar. 

Indien het kinderfeestje later dan twee weken, voorafgaand aan de betreffende wedstrijddag waarop het kinderfeestje is gepland, wordt geannuleerd, dienen de volledige kosten van het kinderfeestje (aantal opgegeven personen maal 17,- euro) voldaan te worden. 

Mogelijkheden
Voorafgaand aan thuiswedstrijden van MVV Maastricht. Informeer hier naar de beschikbare data.

Op een woensdagmiddag

Je kunt je kinderfeestje ook houden op een woensdagmiddag. Let op: dit is dus NIET in combinatie met een wedstrijd van MVV Maastricht. 

Op woensdagmiddag om 14.00 uur word je, met alle kinderen die op je feestje zijn uitgenodigd, verwacht bij MVV. Daar staat onze gids dan op jullie te wachten. We beginnen met een rondleiding door het stadion, die wordt gegeven door iemand die alles van MVV weet. Zo kun je onder meer de catacomben bekijken, vang je een glimp op van de persruimte en sta jij zomaar ineens óp het veld. Als je alles hebt gezien, kleden we ons om (voetbalkleren en schoenen meenemen!) gaan we het veld op en doen we onder begeleiding van een MVV-begeleider enkele leuke spellen. Uiteraard eindigen we met een potje vrij voetballen. Als we moe gestreden zijn, spelen we een MVV-quiz waarbij een leuk prijsje te verdienen is voor de grootste supporter. Daarna eten we ons buikje rond en sluiten we de middag goed af.

Prijzen
€14,95 p/kind
€0,- p/begeleider (max. 2)


Een groep moet minimaal bestaan uit 6 kinderen (excl. begeleiders) en mag maximaal bestaan uit 15 kinderen (excl. begeleiders). Minimale leeftijd van de kinderen is 5 jaar, maximale leeftijd 12 jaar.

Indien het kinderfeestje later dan twee weken voorafgaand aan de dag waarop het kinderfeestje is gepland, wordt geannuleerd, dienen de volledige kosten van het kinderfeestje (aantal opgegeven kinderen maal 14,95 euro) voldaan te worden. 

Mogelijkheden
Op woensdagmiddag. Informeer hier naar de beschikbare data. Het is helaas niet mogelijk om een kinderfeest te organiseren in de maanden juli en augustus.