https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1094620/NL/reg/slider-odp-keep-mei-15.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1094619/NL/reg/slider-odp-mei-15.jpg

One Day Pro @ MVV Talentendagen

Jaarlijks organiseert MVV Maastricht in de Mei/Voorjaarsvakantie en de Herfstvakantie haar talentendagen One Day Pro @ MVV. Het betreft hier talentendagen waarop kinderen één dag uit het leven van een prof kunnen beleven.

In de Herfstvakantie organiseert MVV Maastricht weer haar traditionele talentendagen voor de jeugd: One Day PRO @ MVV! Kinderen van 5 t/m 14 jaar krijgen op maandag 15 oktober 2018 DE kans om één dag in het leven van een MVV-prof te stappen en hun talenten te etaleren aan MVV-spelers, staf en uiteraard ook scouts.

De deelnemers worden tijdens de dag op een echte MVV-manier getraind met hulp van een aantal MVV-spelers, nemen 's middags deel aan een leuke MVV-activiteit én kunnen kennismaken met hun favoriete speler. In de morgen worden ze als echte voetbalhelden ontvangen in de Businessclub van MVV. Tussen de middag wordt gezorgd voor een heerlijke lunch. Een lunch voor een echte voetbalprof! De talentendagen duren dagelijks van 9.00 - 16.15 uur.

Deze editie vindt er voor jeugdkeepers (5 t/m 14 jaar) ook weer een heuse Keepersscoutingdag plaats. Op maandag 15 oktober zal ook deze keepersdag worden georganiseerd. 

Heeft uw zoon/dochter altijd al een keer in de (voetbal)schoenen van een profvoetballer willen staan en wil hij/zij deelnemen aan één van de ODP-talentendagen? Geef hem/haar dan nu op voor One Day PRO @ MVV via het onderstaande formulier.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de One Day Pro @ MVV Talentendagen. Wil jij dit ook meemaken? Geef je dan nu op voor One Day Pro @ MVV!

Vanwege de vele verzoeken is de inschrijftermijn verlengd tot en met vrijdag 12 oktober (15.00 uur).

Herfstvakantie 2018, categorieën:

- Maandag 15 oktober: Bambino's en F-jeugd (5 t/m 8 jaar), E, D en C-jeugd (9 t/m 14 jaar)*

- Maandag 15 oktober: Keepersscoutingdag (5 t/m 14 jaar)

*Groepen worden ingedeeld naar leeftijd.

De kosten bedragen:

- 1 dag, MU**-lid, € 35,-
- 1 dag, geen MU**-lid, € 40,-

- Keepersscoutingdag, MU**-lid, € 35,-
- Keepersscoutingdag, geen MU**-lid, € 40,-

Zijn er 2 of meer kinderen per gezin (op één adres) die deelnemen, dan geldt de volgende korting:
- 1e kind    Volle bedrag;
- 2e kind    € 5,- korting;
- 3e kind    € 10,- korting.

**Spelend bij/lid van een amateurvereniging die lid is van Maastricht United of niet?

One Day Pro @ MVV wordt mede mogelijk gemaakt door:

One Day Pro @ MVV wordt ondersteund door Maastricht Sport

Inschrijfformulier One Day Pro @ MVV Talentendagen (Hefstvakantie 2018)

Ik wil me aanmelden voor:*

Ik ben lid van een voetbalvereniging:*
**De keuze voor plaatsing in een groep óf bij een vriendje/vriendinnetje, kunnen wij niet te allen tijde honorerern. Het verzoek kan enkel ingewilligd worden als beide kinderen vallen in dezelfde leeftijdscategorie. Echter, ook dan kunnen wij vanwege aantallen en werkbaarheid niet aan alle verzoeken voldoen.