20 september
20:00
logo FC Den Bosch

FC Den Bosch

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

One Day Pro @ MVV Talentendagen

Jaarlijks organiseert MVV Maastricht in de Meivakantie en de Herfstvakantie haar talentendagen One Day Pro @ MVV. Het betreft hier talentendagen waarop kinderen één dag uit het leven van een prof kunnen beleven. Tevens kunnen ze hun talent laten zien aan MVV Maastricht, zodat de club een beeld krijgt van hun talent en vaardigheden.

In de Meivakantie organiseert MVV Maastricht weer haar traditionele talentendagen voor de jeugd: One Day PRO @ MVV! Kinderen van 5 t/m 14 jaar krijgen op woensdag 1 mei 2019 DE kans om één dag in het leven van een MVV-prof te stappen en hun talenten te etaleren aan MVV-spelers, staf en uiteraard ook scouts.

De deelnemers worden tijdens de dag op een echte MVV-manier getraind met hulp van een aantal MVV-spelers, nemen 's middags deel aan een leuke MVV-activiteit én kunnen kennismaken met hun favoriete speler. In de morgen worden ze als echte voetbalhelden ontvangen in de Businessclub van MVV. Tussen de middag wordt gezorgd voor een heerlijke lunch. Een lunch voor een echte voetbalprof! De talentendagen duren dagelijks van 9.00 - 16.15 uur.

Deze editie vindt er voor jeugdkeepers (5 t/m 14 jaar) ook weer een heuse Keepersscoutingdag plaats. Op woensdag 1 mei zal ook deze keepersdag worden georganiseerd. Keepers worden deze dag getraind op specifieke keepersvormen door een keeperstrainer.

Heeft uw zoon/dochter altijd al een keer in de (voetbal)schoenen van een profvoetballer willen staan en wil hij/zij deelnemen aan één van de ODP-talentendagen? Geef hem/haar dan nu op voor One Day PRO @ MVV via het onderstaande formulier.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de One Day Pro @ MVV Talentendagen. Wil jij dit ook meemaken? Geef je dan nu op voor One Day Pro @ MVV!

Meivakantie 2019, categorieën:

- Woensdag 1 mei: Bambino's en F-jeugd (5 t/m 8 jaar), E, D en C-jeugd (9 t/m 14 jaar)*

- Woensdag 1 mei: Keepersscoutingdag (5 t/m 14 jaar)

*Groepen worden ingedeeld naar leeftijd.

De kosten bedragen:

- 1 dag, RVM**-lid, € 38,-
- 1 dag, geen RVM**-lid, € 43,-

- Keepersscoutingdag, RVM**-lid, € 38,-
- Keepersscoutingdag, geen RVM**-lid, € 43,-

Zijn er 2 of meer kinderen per gezin (op één adres) die deelnemen, dan geldt de volgende korting:
- 1e kind    Volle bedrag;
- 2e kind    € 5,- korting;
- 3e kind    € 10,- korting.

**Spelend bij/lid van een amateurvereniging die lid is van Regionale Voetbalschool MVV Maastricht of niet?

One Day Pro @ MVV wordt mede mogelijk gemaakt door:

One Day Pro @ MVV wordt ondersteund door Maastricht Sport