https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1094620/NL/reg/slider-odp-keep-mei-15.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1094619/NL/reg/slider-odp-mei-15.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1076330/NL/reg/slider-bootcamp.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1076329/NL/reg/mvv-bootcamp-slider-3.jpg

One Day Pro Talentendagen

Jaarlijks organiseert MVV Maastricht in de Meivakantie en de Herfstvakantie haar talentendagen One Day Pro @ MVV. Het betreft hier talentendagen waarop kinderen één dag uit het leven van een prof kunnen beleven.

De deelnemers worden tijdens de dag op een echte MVV-manier getraind met hulp van MVV-trainers én spelers, nemen 's middags deel aan een leuke MVV-activiteit én kunnen kennismaken met hun favoriete speler. De trainingen vinden zo veel mogelijk plaats in Stadion de Geusselt. In de morgen worden ze daar ook als echte voetbalhelden ontvangen in de Businessclub van MVV. Tussen de middag wordt gezorgd voor een heerlijke lunch. Een lunch voor een echte voetbalprof! De talentendagen duren dagelijks van 9.00 - 16.15 uur.

Doorgaans wordt er tijdens deze talentendagen ook een Keepersscoutingdag en een Meidendag georganiseerd.

De volgende editie van de One Day Pro @MVV - Talentendagen vindt plaats in de Voorjaarsvakantie 2019*. Blijf onze website volgen voor meer informatie over data en opgeven.

Meedoen aan het MVV Soccer Bootcamp, de ´voetbalweek´ van MVV Maastricht in de zomervakantie? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.

*Onder voorbehoud van programma van MVV 1. Datums kunnen eventueel worden aangepast. 

One Day Pro @ MVV wordt georganiseerd i.s.m.

én ondersteund door Maastricht Sport