25 oktober
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV SoccerBootcamp

Wil jij in de zomervakantie graag vier dagen voetballen, training krijgen van spelers en (jeugd) trainers van MVV in Stadion de Geusselt?! Geef je dan nu op voor het MVV SoccerBootcamp!

In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 12 augustus t/m donderdag 15 augustus 2019, organiseert MVV Maastricht voor de 10e keer een heus MVV SoccerBootcamp. Tijdens deze vierdaagse voetbalschool krijgen kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar professionele trainingen van MVV(jeugd)-trainers. Bovendien nemen de selectiespelers van MVV Maastricht een centrale rol in tijdens de programmering van het MVV SoccerBootcamp en vindt het overgrote deel van het programma plaats in Stadion de Geusselt.

Programma
Het MVV SoccerBootcamp heeft een dagvullend programma. Dit betekent dat deelnemers elke dag van 9.30 uur tot 16.00 uur op een échte MVV-manier werken aan diverse voetbalvaardigheden. Tussen de middag wordt natuurlijk gezorgd voor een heerlijke sportlunch, kunnen de kinderen relaxen als echte profs in het "MVV-Bootcampspelershome" en vinden er leuke activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld een heuse persconferentie.

Iedere dag speciale Keeperstrainingen
Ben jij een keeper? Ook dan ben je van harte welkom op het MVV Soccer Bootcamp. Iedere dag vindt er een speciale Keeperstraining plaats, gericht op specifieke keeperskwaliteiten. De (jeugd)keeperstrainers van MVV Maastricht verzorgen de trainingen, in samenwerking met de (jeugd) keepers van MVV Maastricht. De andere training sluit je aan bij de voetballers en worden je keeperskwaliteiten getest tijdens andere oefeningen.

MVV-tenue
Als deelnemer aan het MVV SoccerBootcamp word je natuurlijk ook gehuld in een eigen MVV-tenue, dat je na afloop mag houden. Dat betekent dat je een MVV-shirt, met bijbehorende broek en sokken ontvangt. Geef op het inschrijfformulier aan welke maat je hebt, dan zorgt MVV dat je jouw tenue bij aanvang van het SoccerBootcamp overhandigd krijgt (let op: de garantie dat het tenue aanwezig is bij start SBC, hangt af van de aanmeldtermijn. Aanmeldingen die uiterlijk 3 weken voor de start van het Bootcamp binnen zijn én betaald zijn, zijn verzekerd van aanwezigheid tenue). 

Kosten
De kosten voor het MVV SoccerBootcamp bedragen €135,-. Ben jij lid van een voetbalvereniging die is aangesloten bij de Regionale Voetbalschool MVV Maastricht? Dan betaal je slechts €105,- voor deze vierdaagse voetbalschool. Het MVV-tenue is al bij de prijs inbegrepen! 

Wees er snel bij!
Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier. Let op! Voor het MVV SoccerBootcamp zijn 150 plaatsen beschikbaar. Schrijf dus snel in, want VOL=VOL. Bekijk hier of jouw inschrijving voltooid is.

Het MVV Soccer Bootcamp wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aanmeldingsformulier MVV SoccerBootcamp, 12 aug. t/m 15 aug. 2019Geslacht*
Kledingmaat (t-shirt & broek)*

Sokmaat*