https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846527/NL/reg/hpsricardbus.jpg

MVV Fandag

MVV Maastricht houdt Fandag op zaterdag 8 september 2018

Al vele seizoenen was het een traditie om de Open Dag, ofwel de Werming-up van MVV Maastricht één of enkele weken voorafgaand aan het voetbalseizoen te houden. Maar in de praktijk betekende dat, dat de selectie van de Sterrendragers nog helemaal niet compleet was. Soms verre van. De transferdeadline loopt immers tot en met 31 augustus. Daarom is in overleg met diverse supportersgroeperingen besloten om de 'MVV Fandag 2018' te organiseren op zaterdag 8 september.

Supporters en club sloegen enkele seizoenen geleden de handen ineen om de traditionele Open Dag nieuw leven in te blazen. Dat gebeurt ook nu weer, zij het dat de Fandag nu dus enkele weken na de start van de competitie gaat plaatsvinden.

Van 13.00 tot 16.00 uur vinden er tijdens de MVV Fandag in Stadion de Geusselt allerlei activiteiten plaats. Voor jong en oud zijn er leuke dingen te beleven. Maak kennis met je nieuwe ‘helden’, of neem deel aan één van de attracties of spellen. Uiteraard wordt de nieuwe MVV-selectie gepresenteerd.

Ook de innerlijke mens zal prima aan zijn/haar trekken komen. De toegang tot de MVV Fandag 2018 is geheel gratis. 

Programma MVV Fandag

Onderstaande betreft een voorlopig programma.

- 13.00 uur          Start MVV Fandag 2018 (w.o. diverse spellen op veld, powered by Trajekt)
- 13.45 uur          Start spelerspresentatie
- 14.15 uur          Start handtekeningenjacht met nieuwe handtekeningkaart & poster
- 16.00 uur          Einde MVV Fandag 2018

De gehele middag wordt omlijst met goede muziek. Uiteraard is drank en eten verkrijgbaar bij de cateringpunten van Veer Zien MVV en in de MVV Businessclub. Grijp tevens je kans om de nieuwe MVV-merchandise, zoals het nieuwe thuis- of uitshirt aan te schaffen!

Op deze website verschijnt regelmatig een update van het programma en de activiteiten op deze MVV Fandag.