03 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

Word nu GRATIS lid van de Kidsclub en bezoek MVV-Volendam

voetbal

Word nu GRATIS lid van de Kidsclub en bezoek MVV-Volendam

Vrijdag 02 oktober 2015

Op zondag 18 oktober staat de wedstrijd MVV - FC Volendam volledig in het teken van familie. Daarom organiseren we voor de wedstrijd ook een kidsclubactiviteit. Hieronder vind je het programma.

Je mag je op zondag 18 oktober om 12.00 uur melden bij de Kidscorner (Hoek Hoofd/Noord tribune). Tijdens deze dag  zal er een voetbalactiviteit  gehouden worden in Stadion de Geusselt om vervolgens gezamenlijk de wedstrijd MVV – FC Volendam te bekijken. Zorg ervoor dat je van tevoren gegeten hebt en je eigen voetbalspullen meeneemt. Mocht je geen voetbalschoenen ter beschikking hebben dan zijn gymschoenen natuurlijk een goed alternatief. Zodra de voetbalactiviteit afgelopen is zullen we richting de kleedkamers lopen om ons om te kleden en klaar te maken voor de wedstrijd. Jij ontvangt twee consumpties die je kan gebruiken voor wat te eten en drinken. Daarnaast ontvang je twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor een begeleider.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12.00 ontvangst kidscorner (Hoek Hoofd/Noordtribune)
  • 12.15 korte introductie  (+ omkleden)
  • 12.30 begin voetbalactiviteit
  • 13.15 einde voetbalactiviteit
  • 13.30 omkleden en klaarmaken voor de wedstrijd
  • 13.45 plaatsnemen op de Noord tribune.
  • 14.30 start wedstrijd

Geef je snel op door een mailtje te sturen naar kidsclub@mvv.nl . Je kunt je opgeven tot en met woensdag 14 oktober. Je krijgt op vrijdag 16 oktober een bevestiging per mail als we je opgave hebben ontvangen. Mocht je je al hebben opgegeven voor de activiteit, dan gaan we er gewoon vanuit dat je komt, tenzij je een afmelding stuurt.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners