03 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

Geslaagde kidsclubactiviteit rondom MVV-Volendam

voetbal

Geslaagde kidsclubactiviteit rondom MVV-Volendam

Dinsdag 27 oktober 2015

Zondag 18 oktober vond de eerste kidsclubactiviteit van het seizoen 2015/2016 plaats. In totaal waren er 46 kinderen die genoten hebben van zowel de voetbalactiviteit als de gewonnen wedstrijd tegen FC Volendam die overigens bij de kidsclubactiviteit inbegrepen zat.

De kinderen werden verwacht om 12.00 uur bij  de Kidscorner waarna ze samen met hun ouder plaats mochten nemen op de Hoofdtribune. Hier werd zowel het programma als de verassing kort toegelicht en gingen verschillende kinderen op de foto met onze enige echte Bèr de Batteraof. Nadat het voor iedereen duidelijk was hoe de dag eruit zou komen te zien, werden de kinderen begeleidt richting de kleedkamers. Vervolgens mochten ze zich melden bij de middencirkel waar ze op basis van hun leeftijd in vier groepen werden verdeeld. Er werden vier spellen gespeeld waaronder penaltyschieten, 1 tegen 1, slingertik en een partijspel. Nadat de kinderen zich vermaakt hadden met de spellen keerden ze terug naar de kleedkamers om zich klaar te maken voor de wedstrijd. In de tijd tussen de activiteit en de wedstrijd konden de kinderen wat eten en drinken.

Vlak voor de wedstrijd zou de verassing plaatsvinden waarbij de kinderen opgehaald werden en een erehaag mochten vormen. Na de erehaag kon iedereen de wedstrijd MVV-FC Volendam bekijken, wat uiteindelijk de kers op de taart bleek te zijn aangezien MVV met 3-1 won van de koploper FC Volendam. Graag willen we alle aanwezige Batteraove en vrijwilligers bedanken!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners