https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515188/NL/reg/ps-trainrondjesloop.jpg

Us Restaurant 'Langs de Lijn'

In het seizoen 2018 – 2019 wordt er voorafgaand aan de thuiswedstrijden van MVV Maastricht in de Rabobank Maastricht Business Lounge het Restaurant ‘Langs de Lijn’ gecreëerd. Dineren in Restaurant ‘Langs de Lijn’ betekent dineren in een sfeervolle entourage. Kortom hét perfecte decor voor een geweldig avondje MVV Maastricht.

Bij elke thuiswedstrijd van Us MVV in Stadion De Geusselt staat er weer een enthousiast team van een gerenommeerd restaurant/horecabedrijf uit Maastricht en omstreken voor u klaar. 

U bent van harte welkom in de Rabobank Maastricht Business Lounge waar u wordt ontvangen met een heerlijk glas Brand Bier of een uitstekende wijn van Sauter Wijnen begeleid door personeel van Mise en Place.

Programma Us Restaurant 'Langs de Lijn' Seizoen 2018 - 2019   

  • Maandag 22 april: MVV Maastricht - Jong Ajax, Maurice Kikken Catering
  • Vrijdag 3 mei: MVV Maastricht - NEC Nijmegen, Parkhotel Valkenburg

Reserveren

  • Wilt u contant, via factuur of via vouchers betalen, vul dan onderstaand formulier in.

De reservatie is pas bevestigd als u e-tickets voor het restaurant heeft ontvangen. Neem deze, samen met de toegangskaarten voor de tribune, uitgeprint mee naar de wedstrijd. 

Arrangement  Us Restaurant 'Langs de Lijn'  

(voor Businessclubleden: €37,50* p/p)

*Prijzen zijn exclusief BTW

ReserverenKeuze wedstrijd*Hoe betalen?*

Let op! Indien uw aanvraag bevestigd is, wordt een factuur gestuurd naar het door u opgegeven bedrijfsadres/e-mailadres.