30 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

voetbal

Meetings & Events

De MVV Businessclub is, naast hét trefpunt voor onze sponsoren bij thuiswedstrijden, ook een volwaardige horecagelegenheid die gehuurd kan worden voor volledig verzorgde evenementen, feesten, lunches, presentaties of andere bijeenkomsten.

De MVV Businessclub is een veelzijdige accommodatie die geschikt is voor kleine en grote bijeenkomsten. In een sfeervolle entourage met prachtig zicht op de grasmat is het mogelijk om zowel privé als zakelijke evenementen te organiseren. De MVV Businessclub wordt volledige naar uw wens ingericht en aangekleed. 

Voor een evenement is de MVV Businessclub berekend op maximaal 1000 personen, voor een lunch, diner of vergadering kan de ruimte circa 400 personen herbergen. Uw meeting of event in de Businessclub van MVV Maastricht 

Contact

Mocht u voor u of uw bedrijf gebruik willen maken van onze Businessclub? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze coördinator Horeca en Events. Hij denkt graag met u mee en neemt de veelzijdige mogelijkheden van deze Businessclub met alle plezier met u door. 

U kunt hem bereiken via: 043-3525757 óf klik hier om hem een mail te sturen.