03 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

ZPRESS Sport

ZPRESS Sport, onderdeel van De ZPRESS Media Group, is gevestigd in Dordrecht en is marktleider op het gebied van sport sponsored printmedia. Wat ooit begon met de uitgave van een presentatiegids voor Sparta Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 90 medewerkers.

Voor meer dan 25 betaald voetbalorganisaties en ruim 75 amateurclubs verzorgt ZPRESS Sport presentatiegidsen, programmabladen, glossy business magazines en huis-aan-huis kranten. Ook verzorgt ZPRESS Sport in een achttal stadions de niet-tv gerichte reclameboarding en is het eigenaar van de elektronische scoreborden. Verder worden inmiddels glossy businessclub bladen uitgegeven bij een zestal golfbanen en geeft ZPRESS Sport Voetbaljournaal uit, een twee tot viermaal per jaar verschijnende huis-aan-huis krant met regionaal nieuws over het amateurvoetbal. ZPRESS Sport is onder andere  mediapartner van de Amsterdam Arena, het ABN AMRO WTT en Rotterdam Topsport. In 2012 zag de door ZPRESS Sport ontwikkelde en georganiseerde Nationale Voetbal Vakbeurs succesvol het licht in de Evenementenhal te Gorinchem.

Als mediapartner van ondermeer MVV, Roda JC, en VVV-Venlo hebben wij behoefte aan frequent en nauw contact met Limburgse bedrijfsleven.

ZPRESS Sport
Amstelwijckweg 11
3316 BE Dordrecht

Jeroen Blom
Tel. 078 639 70 70
j.blom@zpress.nl

website www.zpress.nl