03 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

NaGa Solar

NaGa Solar is als familiebedrijf een wereldwijde ontwikkelaar van innovatieve zonneprojecten en andere grootschalige oplossingen in zonne-energie. Wij ontwikkelen uw zonnepark van begin tot eind. In elke situatie gaan wij op zoek naar de beste PV oplossing. De oplossingen die NaGa Solar ontwikkelt zijn grondgebonden projecten, daken en speciale oplossingen. In elk van deze gevallen werken wij aan een nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat de ervaring zo comfortabel en gepersonaliseerd mogelijk is.

Onze expertise in duurzame energie komt uit jaren aan ervaring in de markt. Waar onze opgeleverde internationale projecten voor ons als referenties garant staan.

NaGa Solar onderscheidt zich door uitdrukkelijk aandacht te besteden aan de vormgeving van het zonneparken de gronden daarvan én het creëren van innovatieve oplossingen waar dubbel grondgebruik word toegepast. Denk hierbij aan een groen landschap waarbij het opwekken van duurzame zonne-energie wordt gecombineerd met grazende schapen.

Naast het ontwikkelen van projecten, investeert NaGa Solar ook in zonneparken. Zo steunen en streven wij samen naar een groenere toekomst.

website www.nagasolar.nl