https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515172/NL/reg/ps-joerischroyen.jpg

Bijsmans Schilderwerken

Schilderwerken Bijsmans staat voor ambachtelijk vakmanschap en betrouwbaarheid die van generatie op generatie is overgedragen binnen het bedrijf.
In combinatie met een gezonde drive voor innovatie heeft dat er voor gezorgd dat Schilderwerken Bijsmans heeft kunnen doorgroeien tot specialist in het aanbrengen van vloercoatings binnen Nederland en België.

ONZE DIENSTEN

Algemene diensten

Verfexpertise
Schilderwerken Bijsmans weet door jarenlange ervaring in innovatie met leveranciers als Sikkens welk verfproduct het beste past voor het gevraagde werk. Kleurechtheid, duurzaamheid van de producten en de status en omgevingsfactoren van het project worden ondermeer hierbij in ogenschouw genomen.

Onderhoudsadvies
Weet u hoe u de witte buitenmuren van uw huis of bedrijfspand moet onderhouden en hoe vaak u deze minimaal moet voorzien van een nieuwe verflaag ? De experts van Schilderwerken Bijsmans brengen graag voor u een onderhoudsrapport uit waardoor u zeker weet wat u moet doen om uw panden in optimale conditie te houden.

Schilderwerken

Schilderwerk omvat een ruim werkgebied: van nieuwbouw tot onderhoud, renovatie, restauratie en het afwerken van talloze soorten ondergronden. Op ieder werkgebied en voor iedere afwerking kunnen wij u van dienst zijn.

Wandafwerking

Een modern interieur, de ander klassiek en weer een ander een tijdloze uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen wensen. Wij willen u graag helpen met het zoeken naar de juiste sfeer. Hierbij kunnen wij u vele soorten wandafwerking aanbieden.

Vloerafwerking

Een vloercoating is een beschermlaag of een esthetische afwerklaag voor beton- en cementdekvloeren. Deze coating beschermt uw vloer tegen beschadigingen.

website http://schilderwerkenbijsmans.nl/