https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515172/NL/reg/ps-joerischroyen.jpg

Balanz Facilitair

Balanz Facilitair – 100%-dochter van het familiebedrijf Vebego International - is actief in de facilitaire dienstverlening, uw professionele partner in Zuid-Limburg voor schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, glasbewassing, conciërge- en huismeesterdiensten, cultuur- en civieltechniek, inventarisatie en advisering bij de inrichting van groenvoorzieningen/openbare ruimte en gladheidbestrijding.

Balanz Facilitair heeft vestigingen in Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen.

Balanz Facilitair verricht haar dienstverlening middels de inzet van een mixed-people populatie. Er worden zowel medewerkers met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt, o.m. mensen met een Sociale Werkvoorziening-indicatie, alsook medewerkers met een reguliere achtergrond ingezet.

Onze medewerkers zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie voor het vak werkzaam bij onze klanten. In totaal zijn circa 1000 medewerkers werkzaam voor Balanz Facilitair.

De klanten van Balanz Facilitair bevinden zich voornamelijk in de publiek-private sector; kantooreigenaren, zorginstellingen en VvE’s maken eveneens gebruik van onze diensten.

Balanz Facilitair, tevens uw partner voor het behalen van het vereiste quotum in relatie tot de Participatiewet.

website www.balanzfacilitair.nl