https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515172/NL/reg/ps-joerischroyen.jpg

Ambiorix

Ambiorix, reeds lang actief als sponsor van diverse voetbalclubs, waaronder de Belgische Nationale voetbalploeg, is verheugd zich vanaf dit seizoen ook sponsor te mogen noemen van MVV.

In samenwerking met verkooppunt Brekelmans herenschoenen te Maastricht werden er Ambiorix schoenen voorzien voor de spelers en staf van MVV.  Speciaal voor dit project werd er een unieke lijn schoenen gecreëerd, met een rode zool en rode veters, volledig volgens de hoogste kwaliteitsnormen en vakmanschap die in de ateliers te Tongeren gehanteerd worden.

Over Ambiorix: In 1895 begon Louis Steyns een schoenmakerij in Verviers en deze werd in 1907 overgebracht naar Tongeren om uit te groeien tot de meest vooraanstaande schoenenfabrikant van België.  In de jaren zeventig overleefde Ambiorix de West-Europese crisis in de schoenensector door vast te houden aan kwaliteit en produceert op de dag van vandaag nog steeds jaarlijks bijna 100 000 paar schoenen in zijn fabriek te Tongeren.  Sinds 2007 runt de familiale groep Vavedin het bedrijf en geeft Ambiorix een nieuwe impuls waarbij kwaliteit, draagcomfort en design centraal blijven staan.

website www.ambiorix.be