22 oktober
20:00

VS

voetbal

Geldend Coronaprotocol MVV Maastricht Business

We mogen weer! Het is al even geleden dat jij als Partner bij een wedstrijd van MVV Maastricht in de Geusselt hebt kunnen zijn. We zijn dan ook erg blij dat we zaterdagavond 5 september thuis aftrappen tegen SC Cambuur. De selectie van Darije Kalezic is nog druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, maar ook wij bereiden ons voor. Een seizoen waarin we rekening dienen te houden met de corona maatregelen, en hierbij hebben we uw hulp nodig!

Zoals eerder benoemd streven we per wedstrijd binnen de gestelde kaders naar een optimale stadionbezetting. Alle beschikbare Business Seats zullen daarbij uitsluitend beschikbaar zijn voor onze Business Partners, waarbij er geen losse ticketverkoop plaats zal vinden. Een beleid wat zowel voor seizoenkaarthouders als Business Club leden geldend zal zijn. 

Vragenlijst
Om zoveel mogelijk rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van onze Business Partners – én om als club te voldoen aan de geldende voorschriften van KNVB, RIVM en landelijke overheid – willen we u vriendelijk verzoeken om voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd uit minimaal de eerste periode een vragenformulier in te vullen en deze uiterlijk 48 uur voor aanvang van de wedstrijd naar ons te retourneren. Let wel: Indien u dit vragenformulier niet invult, kunnen wij u helaas geen toegang geven tot de thuiswedstrijden. MVV Maastricht is wettelijk verplicht om eenieder die aanwezig is tijdens de wedstrijd te registreren. Voor alle wedstrijden uit de eerste periode waar u voor aan bent gemeld, en toegang voor krijgt ontvangt U echter ook een E-ticket waarin u bericht wordt welke kaarten u toegewezen heeft gekregen.

Streven naar passende oplossingen
Het beperkt toelaten van publiek vraagt om een zeer nauwkeurige afstemming en meerdere zorgvuldige afwegingen. Uiteraard streeft MVV Maastricht er hierbij naar om alle Business Partners een passende oplossing te bieden binnen de beschikbare mogelijkheden die de club heeft. Helaas kunnen wij geen garantie bieden dat eenieder toegang zal verkrijgen tot zijn vaste plaats, de Business Lounge of zelfs de wedstrijd. Het is niet haalbaar om voor honderd procent in overeenstemming te zijn met alle wensen en behoeften gezien de beperkingen en richtlijnen waarmee we als club te maken hebben. We hebben enkel de mogelijkheid om 125 personen te plaatsen op de Hoofdtribune, waarvan we slechts 80 personen voor, tijden en na de wedstrijd mogen ontvangen in de Business Lounge. Er zullen dan ook twee inschrijflijsten volgen, inclusief een schaduwlijst voor de opvolgende wedstrijd.  De gehele situatie zal per wedstrijd worden bekeken en het is enkel mogelijk om via de MVV Maastricht Business App in te schrijven. 

Business Lounge
Binnen de Rabobank Business Lounge geldt ten tijde van de thuiswedstrijden het gestelde horecaprotocol, wat betekend dat eenieder zittend gefaciliteerd zal worden. MVV Maastricht is druk bezig met het optimaliseren van het bestelproces zodat u per tafel of zelfs per stoel digitaal kunt bestellen om zodoende het fysieke contact te minimaliseren. Hier zult u later nog een berichtgeving over ontvangen. 

Richtlijnen thuiswedstrijden
Het spelen van thuiswedstrijden met beperkt publiek is mogelijk in samenwerking met de GGD en de KNVB, conform de opgestelde richtlijnen. Het is daarom ook voor alle Business Partners van MVV Maastricht van belang om deze regels op te volgen, zodat we blijvend en structureel publiek toegang tot stadion de Geusselt mogen verlenen.

Volgens de richtlijnen van de GGD moet MVV Maastricht weten welke personen er aanwezig zijn in het stadion en deze gegevens ook opslaan. Wij zullen u daarom voorafgaand aan elke voor u beschikbare thuiswedstrijd verzoeken om een vragenformulier in te vullen, zodat wij van alle wedstrijdbezoekers de juiste gegevens in ons bezit hebben. De personen die u op het vragenformulier invult, dienen ook daadwerkelijk de wedstrijd te bezoeken en kunnen hun toegangsbewijzen dus niet overdragen aan iemand anders.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. Graag tot snel in Stadion De Geusselt! 

LET OP: Bij het gebruiken van uw businesskaarten, met een maximum van twee per wedstrijd, zult u een gepersonaliseerde E-ticket(s) toegestuurd krijgen die u toegang verleent tot de Hoofdtribune en/of Business Lounge