27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

voetbal

Help mee aan een nieuwe Business Club voor MVV Maastricht!

MVV Maastricht timmert aan de weg. Met een nieuwe algemeen directeur en een nieuwe technische staf zijn op het personele vlak al stappen gezet. Nu is het de beurt aan de Rabobank Business Lounge.

Een positieve vibe. Dat is wat we op dit moment voelen binnen MVV Maastricht. Na een kwakkelseizoen gevolgd door corona, wil iedereen weer vooruit. De ster van MVV begint weer te stralen. Nu is het tijd om door te zetten, om die ster echt weer op te poetsen. Dat gebeurt vooral op het veld natuurlijk, maar we willen daarnaast ook onze businesslounge aanpakken. Verbeteren, upgraden, moderniseren. Meer en betere faciliteiten, een optimale ruimte om te netwerken en om gezellig te genieten. Het grootste café van Maastricht op wedstrijddagen, maar daarnaast ook dé plek om je netwerk uit te breiden, om zaken te doen, om ontvangsten te houden, voor meetings en evenementen. Ons commercieel team bruist van de ideeën voor allerhande evenementen en sponsoravonden. Maar daarvoor moet eerst de infrastructuur kloppen. MVV Maastricht wil de businessclub geheel gaan vernieuwen. Moderniseren, meer en betere faciliteiten; een optimale ruimte om te netwerken en te genieten.

Erik Noor: “Onze businesslounge moet eigenlijk het grootste café van Maastricht worden. Waar het op wedstrijddagen en bij evenementen gezellig is, maar waar ook zaken kunnen worden gedaan, ontvangsten kunnen worden gehouden en meetings plaatsvinden.”

De ruimte onder de hoofdtribune zal fysiek worden aangepakt. Noor denkt aan een totale vernieuwing en upgrade. Daarnaast kijkt MVV’s algemeen directeur samen met het commerciële team ook naar nieuwe concepten. 

Commercieel Manager Tom Daemen: “We willen de sponsoren meer gaan bieden, op wedstrijddagen zelf maar ook naast de vrijdagavonden. De basis onder MVV Maastricht moet breder, dus moeten wij als club ook meer te bieden hebben.”
 

Help mee!
MVV Maastricht zoekt hulp bij het aanpakken van de businesslounge. Erik Noor: “Dat kan financieel, maar ook in handjes. We willen dit neerzetten samen met onze partners en ook onze supporters. We kunnen elke hulp gebruiken. Zo verstevigen we samen onze club!” 

Draag jouw steentje bij aan MVV Maastricht Business!