Old Stars - Walking Football voor 50+ers

Dinsdag 03 oktober 2017

MVV Maastricht trapt project ‘Old Stars’ af

MVV Maastricht trapt het project Old Stars af. De club start daarmee een eigen Walking Football Oldstars team. De MVV Oldstars trainen periodiek op vrijdag van 10.00 uur tot 11.00 uur in Stadion de Geusselt.

De pilot start met een fitheidstest. De trainingen staan onder professionele begeleiding van gecertificeerde trainer(s). Iedere training begint met een sociaal gedeelte waarna de spelers het veld op gaan om te voetballen. Op termijn is het zelfs de bedoeling dat deelnemers heuse MVV-kleding ontvangen en wordt er gekeken of deelname aan toernooien tegen andere Walking Football teams tot de mogelijkheden behoort. Dit kunnen teams zijn van andere betaald voetbalorganisaties of amateurteams. MVV Oldstars is er voor iedereen. Je hoeft absoluut géén oud-speler van MVV te zijn, óf ooit op hoog niveau voetbal te hebben gespeeld, om deel te nemen. Als bijdrage in de kosten, vraagt MVV Maastricht een eigen bijdrage van € 60,- per seizoen, wat neer komt op zo’n
€ 3,- per training. Daar zit koffie en thee voorafgaand aan de trainingen bij in.

Lijkt het je leuk om ook bij MVV Maastricht te voetballen met de MVV Oldstars? Klik hier, vul vervolgens het aanmeldingsformulier in en je ontvangt spoedig alle informatie over de eerstvolgende activiteit van Old Stars!