http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608446/NL/reg/sub-samycloseup.jpg http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608454/NL/reg/sub-smylekrugredding.jpg http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608455/NL/reg/sub-trainersdragengoal.jpg

Wegwerkzaamheden rondom De Geusselt: bereikbaarheid stadion tijdens o.a. derby (13-10)

Dinsdag 03 oktober 2017

Tussen 6 september en 23 oktober worden de Viaductweg en Terblijterweg heringericht in drie verschillende fases. Deze wegwerkzaamheden zullen ook impact hebben op een bezoek aan Stadion de Geusselt. Houd rekening met extra reistijd (5-10 minuten) en let onderweg goed op de gele omleidingsborden.

Op 6 september jl. is de eerste fase van de wegwerkzaamheden rondom De Geusselt begonnen en die zal duren tot 4 oktober. Bij de wedstrijden MVV - Jong PSV (15/9/17, 20.00 uur), MVV - AZ (19/9/17, 20.45 uur) en MVV - Cambuur (22/9/17, 20.00 uur) zullen bezoekers de volgende hinder ondervinden.

Kom je vanuit het noorden over de A2 (Eindhoven-Heerlen)?

 • Heen via de reguliere route: links afslaan bij kruispunt Geusselt naar de Terblijterweg
 • Terug ook gewoon via de reguliere route naar de A2: op de Terblijterweg rechts afslaan naar oprit 53 richting A2/A79

Kom je vanuit het zuiden (Luik)?

 • Heen via de reguliere route: via de N2-tunnelbuis, aan het eind van de tunnelbuis afrit 53 nemen naar Berg en Terblijt. Je komt dan uit op de Terblijterweg.
 • Op de terugweg kun je niet de N2-buis richting Maastricht – Zuid / Luik inrijden vanaf de Terblijterweg. Je wordt omgeleid via de Vijverdalseweg, Akersteenweg.

Kom je vanuit het westen (Maastricht-West)?

 • Heen ofwel bij knooppunt Europaplein de N2-tunnelbuis inrijden en aan het eind van de tunnelbuis afrit 53 nemen naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Ofwel de route: John F. Kennedysingel, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Terblijterweg.
 • Terug via de Vijverdalseweg, Akersteenweg, John F. Kennedysingel

Op woensdag 4 oktober as. start de tweede fase van de wegwerkzaamheden en die zal duren t/m vrijdag 20 oktober. Deze werkzaamheden hebben een grotere impact op het bezoeken van De Geusselt en in deze periode spelen we Dé Derby tegen Fortuna Sittard (13/10/17, 20.00 uur). 

Kom je vanuit het noorden over de A2 (Eindhoven/Heerlen)?

 • Heen via de N2-tunnel, afrit 54 (aan het eind van de tunnel), John F. Kennedysingel, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Terblijterweg
 • Terug via de reguliere route naar de A2, op de Terblijterweg rechts afslaan naar oprit 53 richting A2/A79

Kom je vanuit het zuiden (Luik)?

 • Heen via de reguliere route: N2-tunnelbuis en aan het eind van de tunnelbuis afrit 53 nemen naar Berg en Terblijt. Je komt dan uit op de Terblijterweg.
 • Op de terugweg kun je niet de N2-buis richting Maastricht – Zuid / Luik inrijden vanaf de Terblijterweg. Je wordt omgeleid via de Vijverdalseweg, Akersteenweg.

Kom je vanuit het westen (Maastricht-West)?

 • Heen ofwel bij knooppunt Europaplein de N2-tunnelbuis inrijden en aan het eind van de tunnelbuis afrit 53 nemen naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Ofwel de route: John F.Kennedysingel, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Terblijterweg.
 • Terug via de Vijverdalseweg, Akersteenweg, John F. Kennedysingel

De derde fase van de wegwerkzaamheden vindt plaats van vrijdagavond 20 oktober t/m maandagochtend 23 oktober en heeft geen invloed op het bezoeken van de wedstrijden.

Klik hier voor meer info ivm de wegwerkzaamheden, klik hier voor de slimme kaart van Maastricht Bereikbaar.

Bestanden

Download "Omleidingroutes wegwerkzaamheden" (198 kb)