http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608446/NL/reg/sub-samycloseup.jpg http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608454/NL/reg/sub-smylekrugredding.jpg http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608455/NL/reg/sub-trainersdragengoal.jpg

Enthousiaste Coach Sports deelnemers schitteren bij MVV Maastricht – FC Emmen

Dinsdag 18 april 2017

Vrijdag 14 april jl. heeft, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen, de Coach / MVV Voetbalexperience plaatsgevonden. Maar liefst 20 enthousiaste kinderen kwamen vanuit het project Coach Sports voetballen in Stadion de Geusselt. Op het veld leefden zij zich uit tijdens een positiespel, latje trappen en afwerken op de keeper. Tot slot mochten de kinderen het opnemen tegen hun ouders in een afsluitend partij. Van beide kanten werd er fanatiek gespeeld, maar uiteindelijk wisten de ouders toch de overwinning op hun naam te schrijven.

Dit mocht de pret niet drukken, want na afloop van de voetbalactiviteiten kregen de kinderen nog een rondleiding door het stadion. En alle kinderen schitterden in de erehaag terwijl de spelers het veld betraden voor de aftrap van de wedstrijd. Daarna snel de tribune op om niks te missen van de wedstrijd MVV Maastricht – FC Emmen.

Het was een fantastische avond voor de Coach Kids en alle ouders!

Kijk hier nog eens terug naar een fantastische sfeerimpressie van deze sjieke COACH/MVV Experience.