http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608446/NL/reg/sub-samycloseup.jpg http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608454/NL/reg/sub-smylekrugredding.jpg http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608455/NL/reg/sub-trainersdragengoal.jpg

Bestel NU het MVV-jubileumshirt c.q. tenue

Donderdag 19 januari 2017

Op zondag 2 april 2017 viert MVV Maastricht haar 115e verjaardag. Ter gelegenheid van dit jubileum zal de club op deze feestdag in een speciaal jubileumtenue aantreden tijdens de ‘Derby van het Zuiden’ tegen Fortuna Sittard.

Met ingang van vandaag is het speciale jubileumshirt, dan wel het totale jubileumtenue, te bestellen. Dat kan via www.mvvfanstore.nl óf klik hier

Het shirt kost € 49,50. Het complete tenue (incl. broek en sokken) heeft u al in bezit voor € 69,50. 

Iedereen die het shirt óf het tenue vóór 3 februari 2017 bestelt, is er zeker van dat hij of zij het shirt c.q. het tenue voor 2 april a.s. in bezit heeft. Wacht dus niet te lang met bestellen, zodat u het shirt of het tenue op MVV's verjaardag kan aantrekken naar de derby in Stadion de Geusselt tegen Fortuna Sittard!

Het betreft een door kledingsponsor Masita speciaal vervaardigd jubileumwedstrijdshirt, met alle stijlkenmerken van het shirt uit het kampioensjaar 1947 in een hedendaagse kwaliteit.

Het shirt is volledig wit van kleur en draagt een badge met de ‘Staar vaan Mestreech’. Het shirt wordt vergezeld door een volledig rode broek én horizontaal rood wit gestreepte kousen.

In hetzelfde tenue werd MVV Maastricht op Hemelvaartsdag 1947 kampioen van het District VI. Dat deed het onder leiding van trainer Wim Groenendijk en met in de selectie spelers uit voornamelijk eigen ‘kweek’ zoals Van Bun, Van Kerkoerle, Kaanen, Nicolai, Vlieks en Penders. Saillant detail: één van de belangrijkste medegegadigden voor de titel tijdens het seizoen 1946-1947 was Sittardse Boys.

Dit jubileumtenue wordt mede mogelijk gemaakt door de tenuesponsoren: SMPM (Drink Water), Hansen Dranken, Schilderwerken Bijsmans en Installatietechniek Sjef Ubaghs. Deze tenuesponsoren zien voor deze speciale gelegenheid af van het gebruik van de sponsornaam op het shirt en de broek, zodat het tenue een volledig authentieke uitstraling krijgt.