http://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515184/NL/reg/ps-ronelsenlegtuit.jpg

Klaor veur de start

Tijdens het seizoen 2016-2017 zullen de communicatie en de activiteiten die georganiseerd worden door MVV Maastricht in het teken staan van bepaalde thema's.

Vrijdagavond 5 augustus begint voor MVV 1 de competitie met de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Na de voorbereiding is MVV Maastricht klaar voor de start, oftewel, op z'n Mestreechs: 'Klaor veur de start'!

Laat dat nou precies het nieuwe thema zijn waarmee de club in de maanden augustus en september zal gaan communiceren. 

Want niet alleen MVV 1 start na de 'Werming-up' het nieuwe seizoen, ook de jeugd van MVV begint weer in de aanloop naar het voetbalseizoen. Maar ook al onze Maastricht United lidclubs zijn weer bezig. Én, als de (zomer)vakantie op z'n einde loopt, is weer iedereen 'Klaor veur de start' van het nieuwe schooljaar óf werkjaar. 

Voordat het zover is, start eerst nog het MVV Soccer Bootcamp. En omdat de kids zich er enorm op verheugen zijn ze nu al Klaor veur de start. Op maandag 29 augustus aanstaande gaan ze 'Volle Petaj' 'Aon de geng'. 

#VollePetaj is dan ook de hashtag waarmee we deze maanden gaan communiceren. Volle Petaj gaan we in de competitiewedstrijden, in de eerste KNVB-bekerwedstrijd én tijdens de Ridderronde en de Inkom Maastricht. 

Doe met ons mee, want: MVV is 'Klaor veur de start' #VollePetaj