115 Jaor MVV

Tijdens het seizoen 2016-2017 zullen de communicatie en de activiteiten die georganiseerd worden door MVV Maastricht in het teken staan van bepaalde thema's.

In de maanden februari en maart (tot en met zondag 2 april) heeft MVV Maastricht gekozen voor het thema 115 Jaor MVV. De verjaardag van de club op zondag 2 april a.s. is daarbij uiteraard het hoogtepunt waar we naartoe leven. MVV Maastricht bestaat die bewuste zondag 115 jaar en viert een groot feest.

Niet geheel toevallig speelt MVV op zondag 2 april ook ‘De Derby van het Zuiden’ tegen Fortuna Sittard. Ter gelegenheid van dit jubileum zal de club op deze feestdag in een speciaal jubileumtenue aantreden. In hetzelfde tenue werd MVV Maastricht op Hemelvaartsdag 1947 kampioen van het District VI.

Rondom deze kraker zullen tevens allerlei activiteiten en festiviteiten worden georganiseerd. Ook in de week voorafgaand aan het jubileum (26 maart t/m 2 april) zijn er activiteiten voor tal van doelgroepen die in het teken staan van het jubileum.

Een feestelijk thema dus, als opmaat naar een spannende en wellicht eveneens feestelijke afsluiting van het seizoen.

#115JaorMVV is dan ook de hashtag waarmee we deze maanden communiceren.