29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Zaterdag 25 oktober: MVV ontvangt Achilles'29

voetbal

Zaterdag 25 oktober: MVV ontvangt Achilles'29

Donderdag 23 oktober 2014

Zaterdag 25 oktober speelt MVV Maastricht een thuiswedstrijd tegen Achilles'29 in Stadion de Geusselt. De wedstrijd tegen de ploeg uit Groesbeek begint om 19.45 uur.

Achilles'29, het team van trainer François Gesthuizen, is bezig aan haar tweede seizoen in de Jupiler League. Vorig jaar werd Achilles'29 laatste in de stand en ook dit seizoen bevindt de ploeg zich onderaan. Ze hebben al 7 punten gehaald dit seizoen door overwinningen tegen Jong Ajax en RKC Waalwijk en staan daarmee op een zeventiende plaats in het klassement. De topscorer bij Achilles'29 is aanvaller Thijs Hendriks met 5 doelpunten.

MVV Maastricht staat sinds maandag op laatste plaats in de stand met 7 punten. Het wordt dus belangrijk om deze thuiswedstrijd te winnen en zo revanche te nemen voor het verlies in Emmen en te stijgen op de ranglijst. De ploeg van Ron Elsen kon al 6 competitiewedstrijden op rij niet scoren en het is dus belangrijk dat deze reeks zaterdag aanstaande zal doorbroken worden. Ron Elsen mist zaterdag Gianluca Maria (geblesseerd) en Dalian Maatsen (geschorst).

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners