20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Zaterdag 1 augustus: Werming-up, Sezoensopeningstreffe MVV Maastricht

voetbal

Zaterdag 1 augustus: Werming-up, Sezoensopeningstreffe MVV Maastricht

Woensdag 29 juli 2015

In samenwerking met diverse supportersgroeperingen organiseert MVV Maastricht op zaterdag 1 augustus aanstaande de officiële aftrap van het seizoen. Om de samenwerking te bekrachtigen en de Open Dag – nieuwe stijl - vorm te geven, is de naam van de dag omgedoopt naar Werming-up 2015.

Supporters en club hebben de handen ineen geslagen om de traditionele seizoensaftrap nieuw leven in te blazen. Met een nieuwe kunstgrasmat in Stadion de Geusselt en een volledig nieuwe selectie is het ook tijd voor nieuw elan richting de seizoenstart.

Van 14.00 tot 22.00 uur vinden er tijdens dit ‘sezoensopeningstreffe’ in en rondom Stadion de Geusselt allerlei activiteiten plaats. Voor jong en oud zijn er leuke dingen te beleven.

Zo staan er op de pleinen, grenzend aan het stadion leuke voetbalattracties. Volwassenen kunnen zich uitleven op de spectaculaire ´Space-bikes´.

Iedereen kan kennis maken met hun nieuwe ‘helden’. Zowel spelers, als trainers zijn tijdens het middagprogramma aanwezig en staan ter beschikking voor handtekeningen, een foto of gewoon, voor een praatje. Gedurende de dag wordt naar het hoogtepunt van de dag toegewerkt: de presentatie van de nieuwe MVV-selectie.

Uiteraard zijn er seizoenkaarten te koop, maar ook de reeds bestelde seizoenkaarten kunnen worden afgehaald. Ben er op tijd bij, want het gaat zeker druk worden!

Vanaf 17.00 uur zijn er optredens van diverse artiesten zoals o.a. Erwin, de Shakin´ DJ´s en Frans Theunisz. Ook de innerlijke mens zal prima aan zijn/haar trekken komen. Op het shirt van MVV prijkt Drink Water, maar mocht je van een (speciaal) biertje houden, dan ben je tijdens de Werming-up zéker ook aan het goede adres bij één van de cateringpunten van Veer zien MVV.

De toegang tot de Werming-up 2015 is overigens geheel gratis.

Het programma

*14.00 uur    Start Open Dag - officiële opening, daarna start attracties
*14.30 uur    Handtekeningen jagen spelers en staf
*15.45 uur    Verzamelen publiek op Angel-Side
*16.15 uur    Spelerspresentatie
*17.00 uur    Einde spelerspresentatie/spelers naar huis

*17.00 uur    Optreden Shakin' DJ's
*18.10 uur    Optreden Leonardo
*19.00 uur    Optreden Erwin
*19.50 uur    Optreden Frans Theunisz
*20.45 uur    Afsluiting DJ Frame

*22.00 uur    Einde Open Dag

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners