26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Volg MVV on Tour en bezoek Stadion de Geusselt

voetbal

Volg MVV on Tour en bezoek Stadion de Geusselt

Donderdag 24 juli 2014

Op zondag 27 juli vindt de MVV Fandag plaats. Deze zondag toert de selectie en staf van MVV Maastricht eerst met de spelersbus naar vv Eijsden. Let op: in tegenstelling tot eerder gescommuniceerd is er GEEN halte bij vv Bunde, in overleg met deze club. 

Aldaar wordt omstreeks 10.15 uur door Ron Elsen een demonstratietraining gegeven, waar je de nieuwe gezichten in de MVV-selectie aan het werk kan zien. Daarna kun je op jacht naar de nieuwe, persoonlijke, spelerskaarten. Laat ze signeren of ga zelf met de spelers en stafleden op de foto. Naast het bezoek van MVV, zijn in Eijsden vanaf 9.00 uur leuke kinderattracties te vinden waarin je jezelf helemaal kunt uitleven.

’s Middags kun je vanaf 13.00 uur terecht in Stadion de Geusselt. In samenwerking met het Supportersoverleg heeft MVV Maastricht het stadion opengesteld voor de fans en zijn er tal van leuke activiteiten. Naast het schminkteam dat weer voor de kids klaar staat en de vele (voetbal)attracties en rondleidingen zijn er in de grachten van het stadion ook stands te vinden van de verschillende supportersgroepen, waaronder Ultras Mestreech en Veer zien MVV. Bij de stand van MVV kun je deze middag de nieuwe elftalposter komen afhalen (gratis!) en kun je je seizoenkaart bestellen. Dit seizoen is er namelijk veel te beleven in Stadion de Geusselt, denk maar eens aan de verschillende derby’s die op de rol staan! Bij het bestellen van je seizoenkaart op de Open Dag ontvang je tevens een leuke attentie.

Vanaf 14.00 uur is ook in het Stadion de handtekeningen- en fotojacht geopend. Als alle handtekeningen binnen zijn, kun je het Forum bezoeken in de MVV Businessclub. Hier worden trainer en aanvoerder van MVV aan een vragenvuur onderworpen en leggen Veer zien MVV en directeur Frans Erens uit wat er komend seizoen allemaal voor interessants staat te gebeuren met onze mooie club.

Vanaf 15.45 uur presenteert MVV Maastricht de nieuwe selectie en staf. Als jij 12 jaar of jonger bent, kun je zelfs deelnemen aan deze spelerspresentatie! Geef je nu al per mail (tickets@mvv.nl) op, of doe dat zondag bij de stand van MVV in de Geusselt. Vermeld hierbij je naam en leeftijd en wellicht ben jij er deze middag bij OP het veld, tussen de spelers.

Mis deze MVV on Tour dus niet. We zien jou en je familie graag zondag aanstaande in Eijsden of in Stadion de Geusselt.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners