29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Voetballen of keepen bij MVV in de zomervakantie: neem deel aan MVV Soccer Bootcamp

voetbal

Voetballen of keepen bij MVV in de zomervakantie: neem deel aan MVV Soccer Bootcamp

Donderdag 21 mei 2015

Wil jij in de zomervakantie graag vier dagen voetballen, training krijgen van spelers en (jeugd) trainers van MVV in Stadion de Geusselt?! Geef je dan nu op voor het MVV SoccerBootcamp!

In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 24 augustus t/m donderdag 27 augustus 2015, organiseert MVV Maastricht voor de zesde keer een heus MVV SoccerBootcamp. Tijdens deze vierdaagse voetbalschool krijgen kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar professionele trainingen van MVV(jeugd)-trainers. Bovendien nemen de selectiespelers van MVV Maastricht een centrale rol in tijdens de programmering van het MVV SoccerBootcamp en vindt het overgrote deel van het programma plaats in Stadion de Geusselt.

Ben jij een keeper? Ook dan ben je van harte welkom op het MVV Soccer Bootcamp. Iedere dag vindt er een speciale Keeperstraining plaats, gericht op specifieke keeperskwaliteiten. De (jeugd)keeperstrainers van MVV Maastricht verzorgen de trainingen, in samenwerking met de (jeugd) keepers van MVV Maastricht. De andere training sluit je aan bij de voetballers en worden je keeperskwaliteiten getest tijdens andere oefeningen.

Voor meer informatie over het MVV Soccer Bootcamp én om je op te geven, klik hier

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners