29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Veilig Verkeer Nederland en MVV Maastricht samen tegen rijden onder invloed

voetbal

Veilig Verkeer Nederland en MVV Maastricht samen tegen rijden onder invloed

Donderdag 26 november 2015

Een unieke combinatie van voetbal en verkeersveiligheid

Om voetbalfans in Maastricht en omstreken bewust te maken van het risico van rijden onder invloed, hebben MVV Maastricht en Veilig Verkeer Nederland district Limburg hun krachten gebundeld. De wedstrijd MVV Maastricht - Fortuna Sittard staat op 30 november a.s. geheel in het teken van de BOB-campagne. “Een unieke combinatie van voetbal en verkeersveiligheid,” aldus Dave van Bogaert van Veilig Verkeer Nederland.

Op maandag 30 november, 20.00 uur, staat de spannende voetbalderby MVV - Fortuna op de agenda. Rondom deze wedstrijd geven MVV en Veilig Verkeer Nederland ruim aandacht aan de BOB-campagne. Voor en na de wedstrijd, en tijdens de rust, is de BOB-campagne volop zichtbaar in en rondom het stadion. Bovendien is er een beloning voor alle bestuurders die de BOB zijn.

Guy Bannier, bestuurslid maatschappelijke zaken van MVV Maastricht: “MVV Maastricht is Meer dan Voetbal. En met MVV Maastricht spelen we natuurlijk in de Jupiler League. De combinatie is snel gelegd. En een mooie pot voetbal kijken onder het genot van een pilsje gaan dan ook hand in hand. Maar wel op een verantwoorde manier. Rijden betekent: niet drinken!”

Over Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is dé verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Een maatschappelijk betrokken vereniging, met een landelijk netwerk van vrijwilligers en met het Meldpunt Veilig Verkeer (meldpuntveiligverkeer,nl) is zij rechtstreeks verbonden met verkeersdeelnemers van jong tot oud en weet wat er speelt op straat. Vanuit deze kennis levert VVN een duurzame bijdrage aan veilig verkeer in Nederland. Enerzijds via bewustwording en gedragsverandering van verkeersdeelnemers. Anderzijds via beïnvloeding van de verkeersinfrastructuur en regelgeving. VVN biedt aansluiting voor organisaties om maatschappelijk engagement te tonen. VVN streeft er naar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid: iedereen veilig over straat!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners