29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Uitwedstrijd in Velsen tegen SC Telstar

voetbal

Uitwedstrijd in Velsen tegen SC Telstar

Donderdag 30 oktober 2014

Op vrijdag 31 oktober staat er voor MVV een uitwedstrijd in Velsen tegen Telstar op het programma. De Witte Leeuwen staan momenteel op een dertiende plaats in het klassement en tellen drie punten meer dan MVV. Het is dus belangrijk dat de drie punten mee naar Maastricht worden genomen.

De ploeg van Michel Vonk haalde dit seizoen al dertien punten dankzij overwinningen tegen Achilles'29, Fortuna Sittard, Almere City en Sparta Rotterdam. Vooral de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam was spectaculair met een 4-3 overwinning voor Telstar. De Witte Leeuwen waren al uitgeschakeld in de KNVB Beker en speelden daarom geen bekerwedstrijd deze week. De laatste twee wedstrijden heeft Telstar niet meer gewonnen en afgelopen vrijdag verloor het zelfs thuis met 0-5 van FC Eindhoven.

De ploeg van Ron Elsen moest deze week afrekenen met de bekeruitschakeling na 2-0 verlies in en tegen Venlo. MVV was zeker niet de mindere van VVV, maar miste een tikkeltje geluk in de afwerking. Dit was toch wel weer een domper na de 3-2 winst tegen Achilles'29. Ron Elsen kan voor de wedstrijd van vrijdag aanstaande niet rekenen op Veldmate en Peeters, die beiden nog geblesseerd zijn. Verder is ook Nick Kuipers geschorst, want hij kreeg tegen Achilles'29 zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Bij drie punten komen de Sterrendragers op gelijke hoogte met Telstar en kunnen ze verder omhoog kijken.

De wedstrijd begint om 20.00 uur in het TATA Steel Stadion.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners